Cadeau voor thuiswerkend personeel

Cadeau voor thuiswerkend personeel

  • oktober 22, 2020
  • 0 comments

Brievenbusbanket.nl

Thuiswerkend personeel of collega’s

Uw personeel of collega’s werken waarschijnlijk momenteel thuis in deze tijden. Om toch het moraal hoog te houden hebben wij van brievenbusbanket.nl de perfecte oplossing. Met onze dienst kunt u ambachtelijk gebakken gebak per post versturen naar uw personeel of collega’s met een inspirerende boodschap er aan toegevoegd. Ons gebak per post hebben we zo ontworpen dat het door de brievenbus past, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn voor de levering.

Soorten gebak per post

Bij brievenbusbanket.nl hebben we zorgvuldig een viertal soorten gebak per post samengesteld. Namelijk; Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Kaneel Banket.

Ook is er de mogelijkheid om een combinatiebox van twee tot vier soorten gebak te bestellen, ook deze grotere doosjes passen door de brievenbus.

Zakelijke oplossing

Besteld u voor een groter kantoor of wiilt u veel gebak per post in één keer bestellen, dit is uiteraard geen probleem. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl en we gaan samen kijken naar een passende oplossing.

Verzenden en bezorgen

Wij verzenden doorgaans met VanavondBezorgd.nl, dit betekend dat u tot 23:59 kunt bestellen en het al de werkdag erna geleverd kan worden. Als u naar een bedrijfsadres wilt verzenden gelden andere voorwaarden omdat we dan met een andere bezorgdienst de levering moeten doen.

https://www.brievenbusbanket.nl/content/14-thuiswerkend-personeel-of-collega-s