Ace Magazine
Image default
Zorg

Software op maat voor zorg professionals

Start jij binnenkort een eigen praktijk op het gebied van ergotherapie, logopedie of oefentherapie? Qua EPD software voor therapeuten is Incura een slimme keuze. Je zegt vaarwel tegen al die afzonderlijke losse programma’s en bundelt alles onder één noemer. De belangrijkste toepassingen voor je op een rij:

  • agenda;
  • iMuis boekhouding;
  • Elektronisch Patiënten Dossier;
  • facturatie;
  • meetinstrumenten.

Flexibele alles-in-één software

Je eigen zaak runnen, is best ingewikkeld en hectisch. Je dagen zijn volgepland met cliënten. Tussendoor moet je het EPD en je agenda bijhouden, facturen versturen en de boekhouding doen. Het Incura-pakket biedt één online plek om dit allemaal te doen. Je kunt vanaf verschillende apparaten inloggen. De belangrijkste gegevens heb je via het dashboard altijd paraat. De gegevens die je invoert, worden continu gesynchroniseerd. Het dashboard is dus altijd actueel. De verschillende Incura tools zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk. De programmaonderdelen zijn flexibel opgezet, oftewel ze zijn op individuele wensen en behoeften aanpasbaar. Sjablonen die je niet gebruikt, zet je uit. Schema’s kun je zelf ontwikkelen.

Met Incura Pro app

In de zorg wordt veel gewerkt met vragenlijsten. Jij gebruikt ze waarschijnlijk ook. Incura maakt het mogelijk de lijsten te uploaden en aan bepaalde dossiers te koppelen. Misschien werk je met foto’s en video’s? Ook die kun je eenvoudig integreren. En dan zijn er van die losse notities, die op je bureau rondslingeren. Maak er een gewoonte van aantekeningen online te maken, op zogenoemde vrije formulieren. Dat ruimt een stuk op! Een beetje modern programma heeft een app. Dit geldt natuurlijk voor Incura. De Incura Pro app past zich automatisch aan het beeldschermformaat aan. Dus voel je vrij om in te loggen vanaf je smartphone, tablet, laptop én desktop.

Meer info of proefpakket aanvragen

Incura is ontwikkeld door WinBase Software en Adviezen BV in Haarlem en wordt in allerlei branches gebruikt. Naast eerder genoemde ook GGZ en fysiotherapie. Voor multidisciplinaire praktijken blijkt Incura een echte aanwinst. Wil je meer weten of direct een proefpakket aanvragen? Je kunt bellen of mailen met het Incura team: 088 – 946 22 73,  info@incura.nl.

https://www.incura.nl/