Zorg op maat in uw eigen huis

Zorg op maat in uw eigen huis

  • april 12, 2021
  • 0 comments

Zorg op maat in uw eigen huis

Bent u hulpbehoevend, maar blijft u liever thuis wonen? Dankzij thuiszorg 24 uur per dag van InHome Care Partners is dat mogelijk. De zorg ligt in handen van een professional. U hoeft uw naasten hier niet mee te belasten. Mantelzorgen is een zware taak die u liever niet bij uw naasten neerlegt. Toch bent u niet meer in staat om voor uzelf te zorgen. Het is jammer als u daarom tegen uw wensen in naar een verpleegtehuis moet. Dankzij de zorg van InHome Care Partners is dat niet nodig.

De diensten van InHome Care Partners

InHome Care Partners levert verschillende diensten. Samen met u en uw naasten wordt het zorgplan opgesteld. In het zorgplan komt te staan hoe de thuiszorg 24 uur per dag ingevuld gaat worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de manier waarop u graag uw leven invult en welke sociale en emotionele ondersteuning u hierbij nodig heeft. InHome Care Partners stelt alles in het werk om uw kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden.

Hoe werkt dat, een zorgverlener in huis?

De zorgverlener komt bij u wonen. De zorgverlener heeft een eigen kamer nodig waar hij of zij pauze kan nemen, kan uitrusten en ook kan slapen. De zorgverlener kookt voor u en kan, indien u dat wenst, ook samen met u eten. De pauzes en rusttijden worden met u afgestemd. Dat geldt ook voor vakanties en vrije dagen. Is uw zorgverlener met vakantie, dan zorg InHome Care Partners voor vervanging. Tijdens het intakegesprek verzamelt de zorgmanager niet alleen informatie over de benodigde zorg. Ook wordt aandacht besteedt aan de verwachtingen die u heeft van de zorgverlener en aan uw persoonlijke interesses. Op basis hiervan wordt de beste match gemaakt.

https://www.inhomecarepartners.eu/