Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga voor kwalitatieve workwear in Rotterdam

Impressive Wear is de leverancier waar u moet zijn voor workwear van kwaliteit rondom Rotterdam en Den Haag. Zij werken samen met betrouwbare groothandels in Nederland, waardoor zij de kwaliteit van de kleding kunnen garanderen. Daarnaast hebben zij ook goede contacten in het Verre Oosten waardoor zij op basis van één exemplaar uw koksbuis van de horeca kunnen namaken voor meerdere stukken kleding die uw personeel draagt regio Den Haag.

Uw eigen logo op workwear laten drukken nabij Rotterdam

Bij Impressive Wear maken zij workwear op basis van de wensen die u doorgeeft voor uw bedrijf in Rotterdam en Den Haag. Zo kunt u voor in de horeca uw eigen logo en bedrijfsnaam laten drukken op de kleding die uw personeel zal gaan dragen. Daarnaast kunt u dit op verschillende kleuren laten uitvoeren, zodat er duidelijk onderscheidt gemaakt wordt in de verschillende functies. Bent u op zoek naar een heel specifiek kledingstuk, maar is deze niet meer te bestellen? Ga dan zeker in gesprek met deze leverancier. Door hun connecties in het Verre Oosten kijken zij graag of het mogelijk is om het kledingstuk na te maken. Op deze manier kunnen zij toch realiseren dat uw volledige team in dezelfde workwear in Rotterdam loopt. Daarnaast is het niet alleen mooi als iedereen dezelfde kleding loopt. Het is bijvoorbeeld in de horeca ook belangrijk voor de hygiëne dat iedereen de juiste kleding draagt.

Vraag een offerte aan

Impressive Wear maakt graag een persoonlijke offerte voor u op waarin benoemd wordt welke workwear u heeft gekozen voor uw bedrijf in Rotterdam. Voorzie uw personeel in de horeca van mooie koksbuizen, schorten en andere kleding die zijn nodig hebben om hun werk te doen in Den Haag. Een offerte is online in te vullen op de website van deze leverancier. Zij helpen u graag verder.