Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

1840 voor alle klantenservicenummers

Het telefoonnummer van de klantenservice Zalando is zomaar een voorbeeld van de vele nummers die je via Klantenservicetelefoon kunt verkrijgen. Het complete aanbod hebben we onderverdeeld in rubrieken zoals dierenparken, luchtvaartmaatschappijen, telecom en natuurlijk webshops. Nummers die veelvuldig bij ons worden opgevraagd zijn onder andere die van T-Mobile, Ziggo en Simpel. Naast het verstrekken van klantenservicenummers, doen wij nog meer. We werken keuzemenu’s uit en zetten die online. De gedachte hierachter is dat jij, als je een bepaalde klantenservice nodig hebt, voordat je belt precies weet wat je te wachten staat.

We geven je per bedrijf/instantie ook handige info over de ontstaansgeschiedenis en de website. Zijn er specifieke gegevens die je niet bij ons kunt vinden, dat horen we graag. Onze medewerkers gaan een en ander uitzoeken. Klantenservicetelefoon doet er alles aan het platform zo volledig en up-to-date mogelijk te maken én houden! 

Vraag over retourneren aan Otto?

Online kleding bestellen doen we met z’n allen steeds vaker. Otto is een populaire website waar je zowel dames-, heren- als kinderoutfits kunt aanschaffen. De telefoon bij Otto wordt maandag tot en met vrijdag opgenomen tussen 08:00 en 21:00 uur. Zaterdagen kun je ook bellen, dan van 09:00 tot 17:00 uur. Het nummer van de Otto Klantenservice is 0900-1901. Belangrijk om te weten in dit geval is dat er gebruik wordt gemaakt van een keuzemenu. De welkomstboodschap is als volgt: “Welkom bij Otto. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u een keuze te maken”. De opties zijn vervolgens “1 Wilt u bestellen of retourneren” en “2 Voor uw overige vragen”. Zodra jij een keuze hebt gemaakt wordt je doorverbonden met de eerstvolgende medewerker die vrij is je te woord te staan.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/