Ace Magazine
Image default
Zakelijk

SharePoint training

 

Bent u bekend met de SharePoint training? Dan is dit verhaaltje vast niets nieuws. Maar mocht dit niet zo zijn, dan raden we u aan om eventjes door te lezen want wellicht is de SharePoint training ook wel iets voor u. Bij de SharePoint training die u ongetwijfeld wel kunt vinden door dit simpelweg als zoekterm op te geven bij de zoekbalk van uw favoriete zoekmachine, leert u alle ins en outs over dit handige systeem. Het staat als een paal boven water dat een goede voorbereiding belangrijk is voor uw werknemers. Dan kunnen ze na de introductie van deze software zonder moeite meteen aan de slag gaan.

Doet u eens een SharePoint training

SharePoint is een stuk software van Microsoft dat dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt. Er zijn op dit moment twee versies van op de markt:

  • Windows 7 – 64 bits met een wijziging in de installatie configuratie
  • Windows 7 – 32 bits (op een systeem met 64 bits hardware) binnen VirtualBox.

En voor beide versies is wel een SharePoint training te vinden. Men legt u op een dergelijke dag alles uit over deze software en omdat het interactief is kunt u het direct uitproberen en bij moeilijkheden de hulp van uw leraar vragen.

Stelt u deze training eens voor binnen uw kader

Want het volgen van een SharePoint training en het uiteraard gebruiken van deze software kan wonderen voor uw bedrijf, zeker als u werkzaam bent binnen de IT, daar kunnen we kort over zin. Overweegt u dus deze SharePoint training? Dan zult u daar geen spijt van krijgen, velen zijn u dan ook al voorgegaan. Een toptraining is absoluut goud waard!

http://www.academy4-sharepoint.nl/