Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

LED LAMPEN EN VERSCHILLENDE METHODES VAN LED VERLICHTING

Dit artikel vertelt hoe we verschillende LED-verlichting systemen classificeren in de markt. En we houden ons aan de meest praktische methodes met de meest populaire producten zoals LED lampen, spots, par lampen, tl-lampen, hanglampen, etc. Deze indeling is eenvoudig te begrijpen voor de meeste consumenten, en het is ook door vele fabrikanten onbewust of bewust nageleefd. Consumenten zouden de voorkeur geven om te weten of het item compatibel met traditionele lichtbronnen. In het algemeen, willen we deze definiëren als LED systemen in vier categorieën. Ze zijn LED lampen, LED Armaturen, draagbare LED en LED accessoires.

LED-Lampen zijn de systemen die kunnen worden gemonteerd in gestandaardiseerde aansluiting of sockets, de meest populaire zijn: E26/E27, E14, G4, G5.3, GU10, T5 of T8. In de traditionele bronnen van de verlichting, zijn gloeilampen, MR16(of Veelzijdige halogeen reflector), PAR (Parabolische gealuminiseerde reflector lichtfunctie), tl-buizen. Voor de meeste gevallen kunnen ze worden onderverdeeld naar hun socket basis.

LED Armaturen zijn producten die moeten worden geïnstalleerd met externe bedrading of plug-ins. Ze kunnen gemakkelijk worden onderscheiden door omdat deze armaturen rechtstreeks op het net van 230V worden aangesloten. LED-armaturen moeten worden gemonteerd met extra hulpstukken op vooraf gedefinieerde gebieden, zoals de opening in het plafond of in een kast. LED plafond verlichting, verlichting wandlampen, lineaire bars, flexibele strips vallen in deze categorie. Daarnaast valt ook de typische LED straat verlichting en tunnel verlichting tot deze armatuur categorie.

Draagbare LED zijn producten die onafhankelijk zijn van een externe voedingsbron. Deze producten kunnen in de hand worden gehouden of op je hoofd gedragen worden. LED zaklampen, koplampen of sleutelhangers vallen onder deze categorie.

Het laatste deel is niet alleen voor verlichting, maar van ook van essentieel belang voor LED-systemen. LED Accessoires zijn opgenomen in deze items ter ondersteuning voor een stabiele werking. In veel gevallen, zijn voedingen een belangrijke factor om de levensduur en prestaties van Led ’ s te garanderen. Dimmer control eenheden maken dimmen mogelijk voor LED lampen.

http://www.leds-depot.nl/