Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Schaf uw keerwanden aan bij Beton Industrie Noordwijkerhout

 

Op de website van Beton Industrie Noordwijkerhout kunt u allerlei verschillende keerwanden vinden. Bij dit bedrijf worden deze betonnen constructies tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en doormiddel van de goede service die ze verlenen schiet u nooit tekort. Er zijn verschillende uitvoeringen van keerwanden die u hier kunt bestellen. De volgende drie uitvoeringen zijn de meest gebruikelijke: 

  • Enkelkerend 

  • Grondkerend 

  • Dubbelkerend 

Verschillende toepassingen van keerwanden 

Er is een enorm breed scala aan mogelijke toepassingen waar keerwanden voor gebruikt kunnen worden. Zo zijn ze ideaal te gebruiken in de agrarische sector of bij sportparken, maar ook voor openbare ruimtes en woonwijken zijn ze vaak erg handig. Deze betonnen constructies worden veelal gebruikt om hoogteverschillen of niveau verschillen op te vangen. Zo kan aan de ene kant van de keerwanden een andere hoeveelheid spullen opgeslagen worden als aan de andere kant. U kunt hierbij denken aan de opslag van losse materialen zoals zand, grind of mest. Maar deze wanden zijn ook ideaal bij het aanleggen van kademuren. Ze zijn heel stevig en kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden. Maar de kleine versies van deze wanden zijn ook voor kleine toepassingen te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor grote plantenbakken of voor het aanleggen van een invalide oprit. Maar ook zijn deze wanden heel goed te gebruiken als tennismuur.  

Hoe schaf ik ze aan? 

U kunt hierboven lezen dat er vele mogelijke toepassingen voor keerwanden zijn. Door het grote aantal mogelijke gebruiksdoeleinden is de kans groot dat keerwanden ook iets voor u kunnen betekenen. Als u meer informatie wil over de mogelijkheden voor het aanschaffen van deze wanden bij Beton Industrie Noordwijkerhout dan kunt u eens een kijkje nemen op de website. Hier kunt u een gratis offerte aanvragen waarmee u meer inzicht zal krijgen. 

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/