Zo vind je jouw droomkeuken

Zo vind je jouw droomkeuken

  • juni 8, 2020
  • 0 comments

De keuken is het hart van een woonruimte. Het is tegenwoordig niet alleen meer een plek waar wordt gekookt, we brengen steeds vaker samen de tijd door in een keuken. Het is toch superfijn als je heerlijk kunt tafelen en borrelen met vrienden en familie? Hoe dan ook: wij geven je een aantal tips waar je op moet letten bij het kopen van jouw droomkeuken.

Maak een moodboard

Smaken verschillen en daarom zijn er heel veel diverse keukenstijlen waar je uit kunt kiezen. Om een goed beeld te hebben van jouw smaak is het een aanrader om een moodboard te maken. Neem een kijkje op Pinterest en pin jouw favoriete keukens. Zo heb je niet alleen zelf een goed beeld van wat jij mooi vindt, maar een keukenadviseur weet dan ook beter waar hij of zij op moet letten.

Diverse keukenopstellingen

Alleen via Pinterest inspiratie opdoen? Welnee. Breng een bezoekje aan onze showroom en je ziet met eigen ogen diverse keukenopstellingen. Een adviseur neemt je graag bij de hand en vertelt je meer over de diverse mogelijkheden!

Meet je ruimte op

Je wilt graag dat jouw keuken zo goed mogelijk tot zijn recht komt in jouw ruimte, nietwaar?! Daarom is het een aanrader om je ruimte op te meten. In een kleine keuken past een keuken tegen de wand mooier, terwijl in een grote ruimte een keuken met kookeiland prachtig staat.

Laat een 3D-ontwerp maken

Ook al heb je een goed beeld in je hoofd van jouw droomkeuken, om nog beter te weten hoe jouw keuken eruit komt te zien is het een aanrader om een 3D-ontwerp te laten maken. Onze keukenspecialisten helpen je hier graag bij, zodat je een goed beeld krijgt van jouw droomkeuken. Dit is trouwens helemaal gratis en vrijblijvend! Ook is het mogelijk dat er nog aanpassingen worden doorgevoerd.

Advies op maat

Bij ons heb je altijd één vast aanspreekpunt die jou het gehele proces helpt. Zo kun je voor vragen en advies altijd bij de specialist terecht. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring kunnen zij je als geen ander helpen bij de zoektocht naar jouw droomkeuken. Daarbij houden ze uiteraard rekening met je budget, zodat je voor een mooie prijs een prachtige droomkeuken koopt. Zien we je snel in onze winkel? Maak een afspraak, want zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

https://www.keukencentrumdevries.nl/