Ace Magazine
Image default
Internet

Zelf je laptop samenstellen mét garantie

Wanneer je door een computerwinkel loopt, zie je vaak dat alle laptops met het besturingssysteem Windows zijn uitgerust. De meeste laptopgebruikers wensen ook graag met Windows te werken, omdat ze dit gewend zijn en hier eenvoudig mee overweg kunnen. Echter, een steeds groter wordende groep, voornamelijk gamers, vinden het vervelend dat ze een computer moeten kopen die al over vooraf ingestelde software beschikt. Het is niet mogelijk om bepaalde componenten van de computer zelf te programmeren, waardoor bepaalde games niet beschikbaar zijn op de laptop. Om die reden geeft Laptopzelfsamenstellen.nl gamers hoop door laptops aan te bieden met het besturingssysteem Linux. 

Laptopzelfsamenstellen.nl vindt het net als de gamers belachelijk dat iedere laptop die je ziet in de winkel, uitgerust is met Windows. Het lijkt haast onmogelijk om een laptop zonder windows aan te schaffen, laat staan een laptop met opensourcesoftware. De enige uitweg? De laptop zelf samenstellen! Op de website Laptopzelfsamenstellen.nl kun je jouw eigen laptop ontwerpen door aan te geven welke videokaart je graag wil hebben in de laptop, over welk besturingssysteem het moet beschikken en hoe de laptop afgewerkt moet worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor jouw laptop helemaal op maat is. Bovendien heb je drie jaar garantie op de laptops in tegenstelling tot een laptop uit de winkel, waar je garantie vervalt als je gaat prutsen met het besturingssysteem en de componenten aanpast. Hoewel je dat graag wil doen, weegt de garantie hier toch wel zwaarder. De kans dat er iets misgaat, is zeker aanwezig. Het zekere voor het onzekere nemen, betekent dus dat je niet je favoriete games kan spelen.

Wil jij graag een laptop met Linux samenstellen? Kies er dan voor om dit bij Laptopzelfsamenstellen.nl te realiseren! Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste instellingen en denken mee over de beste uitvoering voor jou.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/