Ace Magazine
Image default
Woningen

Intura platdakraam

Een dakraam van Intura is een duurzaam dakraam.  Het geeft je licht en frisse lucht en vergroot nadrukkelijk je wooncomfort. Opvallend aan de Intura dakramen is het grote glasoppervlak en de geïntegreerde ventilatiemogelijkheden. Met een Intura platdakraam haal je als het ware buiten naar binnen.

Intura: prima betaalbaar en van meer dan uitstekende kwaliteit

De dakramen van Intura zijn betaalbaar en van uitstekende kwaliteit en doen in helemaal niets onder voor de andere aanbieders. De kunststof dakramen zijn beschikbaar in alle mogelijke uitvoeringen. De dakramen zijn onderhoudsvrij en beschikken over een kwalitatief uitstekend kunststof raamwerk met een stalen kern. Het dakraam van Intura is bovendien vochtbestendig en is daarnaast ook bestendig tegen uv-straling. Je koopt de dakramen van Intura als tuimeldakraam, als driekwart dakraam en als uitzetraam. Intura kan een aantal modellen leveren die niet een beetje energie besparen, maar die je ontzettend veel geld laten besparen op je maandelijkse energierekening.

 

Intura biedt kleine dakramen en zette met de Vista de toon

Intura is echter vooral bekend geworden vanwege de kleine dakramen die het kan bieden.  Als eerste in ons land presenteerde het een uitzet dakraam (inclusief geïntegreerd gootstuk) met een U-waarde van 1,4 W.m2K voor elk geïsoleerd dak: de Intura Vista. Ook dit raam is vrij van onderhoud en prima geschikt voor vochtige ruimtes. Doorgaans zijn ze uitgevoerd met een slab van Leadax kunstlood.  Je hebt dit raam in een 50 bij 62 centimeter uitvoering (de 4-pans) en de 55 bij 78 centimeter (de 6-pans). Intura maakte met de introductie van de Vista een strakke designlijn mogelijk met een groot en klein dakraam.

Alleen in combinatie met de beste gootstukken

Intura dakramen worden alleen gecombineerd met de beste gootstukken; gootstukken zijn uitermate belangrijk voor de aansluiting van de ramen met de andere materialen. De gootstukken zorgen voor een veilige verbinding tussen het raam en het dak en zorgen ervoor dat het tegen alle denkbare weersomstandigheden bestand is. De gootvorm dien Intura biedt is duurzaam en netjes en past bij alle dakmaterialen. De gootstukken zijn honderd procent van aluminium en zijn vrij van lood.

Ervaar het gevoel van welbehagen met daglicht en heerlijk frisse lucht

Met een dakraam haal je – ongeacht welk type raam je kiest-  ventilatie en daglicht naar binnen. Je voelt je daar prettig en gezonder bij, iets dat je al snel na de plaatsing zult ervaren. Bewezen is verder dat dakramen zorgen voor productiever personeel, personeel dat zich bovendien beter kan concentreren. Ook het gevoel van welzijn wordt met dakramen sterk vergroot. Voldoende redenen dus om ook voor een dakraam te kiezen.  Kiezen voor Intura is kiezen voor niet alleen uitstekende dakramen, maar zeker ook voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en voor gemak. De afwerking met Intura is altijd goed en netjes en de dakramen worden geleverd in verschillende uitvoeringen en formaten. Wie een dakraam wil, die doet er verstandig aan zich eens te verdiepen in die van Intura. Helemaal als je de beste dakramen wilt die voordelig wat betreft de prijs zijn.

https://www.platdakraamshop.nl

Gerelateerde artikelen

Zuinig omgaan met je water doe je zo

Welke cirkelzaag kiezen?

Meer sfeer in huis door een gezellige sfeerhaard