De Amsterdamse slotenmaker

De Amsterdamse slotenmaker

  • juni 13, 2020
  • 0 comments

Waar vindt u het beste een goede Amsterdamse slotenmaker? Mocht u onverhoopt een slotenmaker nodig hebben in Amsterdam, is het verstandig om alvast te oriënteren op een goede slotenmaker. Er zijn namelijk veel slotenmakers actief in Amsterdam. Sommigen betrouwbaarder en professioneler dan anderen. Het is verleidelijk om bij paniek de eerste de beste te nemen die op Google tevoorschijn komt. Toch is vooraf een beetje research doen en reviews lezen een verstandige keuze.

Vandaag neem ik slotenmaker Sloten.nu onder de loep. Deze slotenmaker is al sinds 1987 actief in Amsterdam en omstreken. Op het eerste gezicht ziet het er prima uit: de website oogt strak en professioneel, sterke voordelen, eerlijke tarieven én goede reviews.

Sloten.nu: de slotenmaker voor heel Amsterdam

  • Een jaar garantie op de sloten
  • Snelle 30 minuten service
  • Duidelijke prijsopgave met vaste lage prijs. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan
  • Ruim 35 jaar werkervaring als Amsterdamse slotenmaker, we zijn al sinds 1987 actief in de regio Amsterdam
  • Betalen met de pin is mogelijk
  • 24/7 beschikbaar. We zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar! Ook in het weekend

In dit artikel leest u verschillende ervaringen met de Amsterdamse slotenmaker: Sloten.nu.

Aardige slotenmaker in Amsterdam Noord

”Ja hoor, heb ik weer: sleutel vergeten in de tram. Ik zoek op internet naar een slotenmaker in Amsterdam Noord. Mijn broer appt me en ik zeg tegen hem dat ik een slotenmaker in Amsterdam Noord nodig heb. Bel Sloten.nu appt hij terug. Aardige slotenmakers en top service. Zo gezegd, zo gedaan.

Binnen een half uur staat er al een slotenmaker op mijn stoep. Hij heeft weinig tijd nodig met zijn vakmanschap en voordat ik het weet, zwaait de deur voor me open. Al met al stond ik maar een uur voor mijn dichte deur, dankjewel Sloten.nu!”

Snelle slotenmaker in Amsterdam Oost

”Sloten.nu is een top slotenmaker in Amsterdam Oost. Snel op locatie, top service en lage prijzen. Wat ik vooral top vind, is de 24/7 service. Ik had een keer om 03.00 ’s nachts pech en belde Sloten.nu. Direct komen in Amsterdam Oost was geen enkel probleem en binnen 30 minuten stond hij al voor mijn neus. Echt top!”

Goedkope slotenmaker in Amsterdam Zuid

”Ik zocht een goedkope slotenmaker in Amsterdam Zuid. Ik sloot me per ongeluk buiten in het huis van mijn werkgever in Amsterdam Zuid. Gelukkig had ik wel mijn telefoon mee. Ik nam contact op met Sloten.nu, omdat zij een vaste lage prijs hanteren. Nadat het werk gedaan was, kreeg ik de rekening die ik direct kon betalen. Ik was gelukkig weinig geld kwijt en kon weer verder met mijn eigen werk.”

Slotenmaker in Amsterdam West

”Er moest een inbraakpreventie geregeld worden voor ons huis in Amsterdam West. Ik vond Sloten.nu en naast slotenmaker in Amsterdam West helpen ze ook inbraken te voorkomen. Hun werkwijze voldoet aan de norm Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ik ben content met hun werk en ons huis is nu beveiligd tegen inbraken.”

https://www.sloten.nu/