Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Zonwering op kantoor: verhoog de productiviteit en verlaag de irritatie!

De zon wordt over het algemeen door ons in Nederland gezien als iets heel prettigs. Echter kan het ook in ons nadeel werken. Als de zon tijdens uw werkzaamheden op kantoor voortdurend in uw ogen schijnt, of weerkaatst op uw computer beeldscherm dan kan dit erg vervelend zijn. Het kan u en uw collega’s afleiden van het werk en zelfs klachten als hoofdpijn veroorzaken doordat u steeds met uw ogen moet knijpen. De juist zonwering in uw kantoor kan deze klachten helpen voorkomen en daarmee de productiviteit van u en uw collega’s verhogen! Deze kunt u aanschaffen bij M+N Projecten. In dit artikel gaan we verder in op de verschillende soorten zonwering die voor uw werksituatie een uitkomst zouden kunnen bieden.

De juiste zonwering in uw kantoor helpt u en uw werknemers weer op weg!

Er bestaan vele verschillende vormen van zonwering. Denk hierbij aan gordijnen, luxaflexen, rolluiken en gordijnen.

De juiste manier van zonwering voor in uw kantoor hangt af van uw eigen wensen en budget, maar er is altijd wel een optie te vinden die bij u past. Onze medewerkers luisteren naar uw situatie en spelen te allen tijde zo goed mogelijk in op uw wensen. Ook staan zij voor u klaar met deskundig advies wanneer u zelf niet goed weet welke manier van zonwering voor u de beste optie zou kunnen zijn.  U kunt bij ons terecht voor advies, productie, montage en zelfs voor het reinigen van uw zonweringsproducten en raambekleding.

Wij hebben ervaring met het monteren van raambekleding in diverse werkomgevingen. Denk hierbij aan scholen, kantoren en zelfs hotels. Zo weten wij als geen ander hoeveel invloed de juiste zonwering op de productiviteit van werknemers kan hebben en hoe belangrijk het is hier weloverwogen keuzes in te maken.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of diensten en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze website vindt u een contactformulier waarop u, wanneer u deze invult, zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Uiteraard zijn wij ook per e-mail of telefonisch te bereiken.

Op onze website vindt u tevens een impressie van ons werk en krijgt u wellicht ideeën of inspiratie voor de raambekleding die in uw kantoor of werkomgeving zou kunnen passen.