Mijn ervaringen met Mensendieck Amstelveen

Mijn ervaringen met Mensendieck Amstelveen

  • mei 11, 2017
  • 0 comments

Ik had al erg lang last van hoofd-, nek- en rugpijn toen een vriendin me Mensendieck Amstelveen bij Freedom in Motion aanraadde. Zelf was ze afgelopen jaar begonnen met Mensendieck oefentherapie en ze vertelde me dat de behandeling wonderen zou doen voor mijn klachten. Zelf had ik nog nooit van de Mensendieck oefentherapie gehoord, maar alle andere methoden hielpen me niet van mijn stijve rug af, dus nam ik deze nieuwe kans gretig aan. Ik ging naar de Freedom In Motion website, klikte op Mensendieck Amstelveen en maakte meteen een afspraak voor een intakegesprek.

Begin van de therapie Mensendieck Amstelveen

Bij het intakegesprek van Freedom in Motion voor Mensendieck Amstelveen kreeg ik meteen te horen hoe de manier waarop ik me bewoog invloed had op mijn klachten. Ik stond versteld. Al die tijd lag de oorzaak van mijn pijn bij simpele dingen zoals hoe ik zat, stond en liep! De oefentherapeut van Freedom in Motion die de therapie Mensendieck Amstelveen geeft, was een specialist die me liet inzien dat scheef en uitgezakt op de bank zitten de meest waarschijnlijke reden was dat mijn nek altijd zo stijf was. Vervolgens werd er een behandelplan opgesteld waar ik zelf ook veel controle over had. De persoonlijke lessen betreffende Mensendieck Amstelveen gingen van start en al snel merkte ik verandering. Mijn hoofd- en rugpijn verdwenen als sneeuw voor de zon, ik zat lekkerder in mijn vel en voelde me meer ontspannen. Mensendieck Amstelveen is zeker weten een positieve invloed geweest op mijn leven!

Mensendieck Amstelveen is zeker een aanrader!

Inmiddels is mijn Mensendieck oefentherapie al een paar maanden achter de rug, maar ik voer de technieken en oefeningen nog steeds uit. Dat vind ik ook het mooie van Freedom in Motion; je betaalt voor een paar lessen, maar je hebt er de rest van je leven plezier van! Ik kan die vriendin die het me heeft aangeraden wel omhelzen, zonder haar was ik nooit bij Mensendieck Amstelveen terecht gekomen. Dus, heb je last van rug- of nekklachten? Of je hebt enorm last van stress, waardoor je je niet goed kan focussen op het werk en thuis? Dan moet je echt bij Freedom in Motion zijn, zij weten hoe ze je kunnen helpen!