Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Zijn dit ook jouw Make Up trends voor 2017?

Elk jaar, ja zelfs elk seizoen heeft zijn eigen make up trends (klik hier voor de website). Het lijkt erop dat we in de zomer van 2017 massaal zullen vallen voor bijvoorbeeld de ‘nude’ make up als tegenhanger voor de wat dramatische make up in de winter. Of ga je juist voor uitgesproken kleuren en durf jij je creativiteit en je fantasie de vrije hand te geven?

Ben jij fan van de Nude make up?

Een Nude en toch complete make up bereik je door te kiezen voor de juiste kleuren. Rood- en bruintinten bijvoorbeeld, maar ook goud, koper en brons. Kleuren voor de vrouw van nu. Praktisch, jong en fris.

Ga je voor een Nude look, dan draag je nog steeds make up. Natuurlijk. Maar in plaats van kleur en creativiteit op je ogen of lippen, lijkt het bij een Nude look alsof je juist niet veel make up draagt. Maar schijn bedriegt. Je bent compleet opgemaakt. Met de make up van Beauty88 zorg jij voor de perfecte Nude look.

Is ‘Out of the box’ make up meer jouw ding?

In de lente en zomer van 2017 mag je gerust uit je comfortzone komen met je make up. Stap bijvoorbeeld af van het idee dat je oog make up alleen precies op je oogleden aangebracht moet worden. Speel met kleur. Speel met de mogelijkheden die deze trend op make up gebied je biedt. Doe lekker gek. Durf te laten zien wie je bent. Durf te spelen met kleur. Durf te spelen met vormen. Durf. Heb jij bruine ogen? Zet dan eens een brede oranje streep vanuit je ooghoeken richting je slapen. Je blauwe kijkers accentueer je met een blauwe veeg. Ga je voor de ‘out of the box’ look dan durf je dwars tegen alle klassieke regels in te gaan. Het hoeft bij deze look helemaal niet zo keurig en precies. Straal met je karakter. Gebruik je fantasie. Voor kleur in je make up ben je bij Beauty88 ook aan het juiste adres.

Ben jij een slaaf van trends op make up gebied?

Of durf je daar ‘nee’ tegen te zeggen? Hierboven twee heel uitgesproken en twee sterk van elkaar verschillende trends voor het voorjaar en de zomer van 2017. Misschien ga je graag met een trend mee omdat je dat boeiend en interessant vindt. Omdat je het veel in het straatbeeld ziet. Wanneer je geen slaaf van de mode bent, doe je natuurlijk precies wat jij fijn vindt. Je kijkt goed naar wat jou staat en waar jij je lekker bij voelt. Je hoeft geen trend te volgen. Durf jezelf te zijn. Durf jezelf te laten zien. Durf. Bij Beauty88 vind je alles waarmee jij je ware zelf kunt laten zien. Voor welke trend je ook kiest, blijf jezelf, altijd.