Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Scheiden en huis verkopen

Scheiden: onder andere je woning verkopen

Bij een scheiding komt helaas heel wat kijken. Het is al pijnlijk genoeg om afscheid te nemen van uw partner, hier komt ook nog eens bij dat de goederen verdeeld moeten worden. Veel van deze goederen hebben een emotionele betekenis voor minstens een van beiden. U mag wellicht nog geluk hebben om als vrienden uit elkaar te kunnen gaan, toch blijft het helaas een feit dat zeer veel mensen hun huis moeten verkopen, aangezien veel mensen niet zomaar de andere partner kunnen uitkopen. Dit houdt in dat het huis moet verkocht worden, wat zeer pijnlijk kan zijn. Daarom is het soms een goed idee om dit door een makelaar te laten doen. Een makelaar kent zijn vak, weet hoe alles juridisch goed kan verlopen, kan u heel wat zorgen uit handen nemen… Kortom, kan zeer nuttig zijn hierbij.

 

Hilversum makelaar: waarom kiezen voor ons?

Een Hilversumse makelaar vinden zal niet zo moeilijk zijn, een geschikte en goede makelaar vinden in Hilversum daarentegen is niet zo evident. We begrijpen dan ook dat u zich zal afvragen waarom u nu voor ons zou moeten kiezen. Hiervoor zijn er heel wat mogelijke redenen te vinden:

  • Waar kan u meer op vertrouwen dan beoordelingen van voorgangers? Van andere mensen die al met ons hebben samengewerkt? U kan deze beoordelingen eenvoudig terugvinden o onze website. Met een gemiddelde score van meer dan 9/10, weet u dat u bij ons een uitstekende behandeling krijgt.
  • We beschikken over een jarenlange ervaring. Zo werd de basis van ons bedrijf al gelegd in 1956, dit betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dus heel wat kennis en ervaring hebben opgedaan over het kopen en verkopen van huizen, waaronder ook bij een scheiding.
  • Hilversum makelaar biedt zowel begeleiding bij de aankoop van een woning, alsook bij de verkoop van een woning. Misschien wilt u wel de woning met je ex-partner verkopen en wilt u iets nieuws aankopen? We kunnen u bij beiden bijstaan.
  • We zijn lid van de NVM. Dit geeft u meteen de garantie dat onze kennis op inhoudelijk en juridisch vlak actueel is. Geen reden om u verder zorgen te maken over de praktische kant dus. Dat doen wij voor u!

 

Heeft u nog verdere vragen voor ons?

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u geïnteresseerd bent geworden in de diensten die we aanbieden, maar dat u zelf nog enkele vragen heeft voor ons. Aarzel dan niet om deze gewoon te stellen. U kan ons eenvoudig opbellen, mailen of het contactformulier invullen dat u op de contactpagina kan terugvinden op onze website. Hier kan u terecht met al uw vragen en opmerkingen. We helpen u graag en zo snel mogelijk verder. We hopen van u te horen!

https://www.vanderhelm.nl/