Ace Magazine
Image default
Winkelen

De voordelen van een online verlanglijstje

Als je keer op keer cadeautjes krijgt die je echt niet ziet zitten, dan is het tijd om over je schaamte heen te stappen en je visite te laten weten wat je wel wil. Het kan zijn dat je van bepaalde merken of kleuren houdt, of je hebt sommige dingen al en zou wel een specifieke aanvulling willen. Dat kan je heel makkelijk oplossen met een online verlanglijstje dat je gratis op internet kan vinden.

Je zet de directe link naar het cadeautje van jouw wens erin en deelt dit met wie het maar wil weten. Bij sommige apps of websites kan je de bestelde artikelen laten afstrepen (anders krijg je straks dingen dubbel) en zo kan je zien wat je krijgt. Misschien anders dan je gewend bent van vroeger, maar het voordeel is dat jij straks niet met dingen zit die je niet wil en de gevende partij maakt geen kosten voor niks en weet zeker dat je het leuk vindt. Het scheelt veel tijd en gedoe en dat kan je goed gebruiken voor bijvoorbeeld:

  • kraamcadeau lijst

  • spullen voor je nieuwe huis
  • als je gaat trouwen
  • je verjaardag

Kraamcadeaus

Wanneer je in verwachting bent zit je vol hormonen. De meeste vrouwen hebben dan hele specifieke wensen van wat ze wel of juist niet willen. Er is al een heleboel aangeschaft, maar de ouders hebben ook nog wensen voor de baby als aandenken voor later en de babykamer. Als je die handig achter elkaar zet in een lijstje, zullen de meeste mensen daar blij mee zijn. Ze hoeven zich niet meer in te lezen in hoe het is om net een baby te krijgen, welke artikelen hip zijn, waar je ze kan kopen en of ze nog wel beschikbaar zijn. En ze weten zeker dat de ouders er blij mee zullen zijn. Een cadeau is alleen maar attent en niet het belangrijkste van het kraambezoek, maar het is wel fijn als je weet dat je in de roos hebt geschoten. Een verlanglijstje dat je dan per email kan delen met directe links is echt een perfecte uitvinding.

House warming cadeaus

Een nieuwe inrichting is heel gevoelig voor smaak en kleur. Je kan natuurlijk wel aankomen met een plant of vaas of fles champagne. Maar als je degene vraagt die net verhuisd is wat hij of zij wil, zal je verbaasd zijn van de antwoorden. Misschien willen ze een aanvulling op het huidige servies of liever een klusbon van een bouwmarkt om de laatste dingen in huis op te knappen. Met jouw bijdrage komen ze dan een heel eind en zeker als alle visite dat zou doen, hebben ze snel hun gewenste spullen bij elkaar.

Cadeaulijst bruiloft

De meest standaard cadeaulijst is die als je gaat trouwen. Daar zijn de meeste mensen wel aan gewend. Meestal ligt zo’n lijst ter inzage bij een luxe winkel of warenhuis, maar het is ook best een goed idee om het met een digitaal verlanglijstje op te lossen. Misschien kan je het naar je vrienden versturen of via het bruidsmeisje dat alles er omheen organiseert spelen. Dat is het niet zo direct en weet zij het in goede banen te leiden. Voel je niet verplicht om een peper en zoutstel of nieuwe wijnglazen op je wensenlijstje te zetten. Je mag ook best iets moois voor in huis kiezen, of voor in je tuin of balkon. En wie weet al iets voor een babykamer. Niets is te gek, de meeste mensen willen het liefst iets persoonlijks geven dat echt bij het bruidspaar past. En het budget voor zo’n gelegenheid is meestal ook wat hoger dan bij een verjaardag.

Zo’n online verlanglijstje is dus multi inzetbaar en super handig. Als je het eenmaal voor een vriendin hebt gebruikt, wil je het zelf ook gaan doen. En nooit meer een cadeautje dat niet je smaak is.