Internationaal transportbedrijf in Nederland

Internationaal transportbedrijf in Nederland

  • juli 28, 2020
  • 0 comments

Bent u voor uitbreiding of het verbeteren van uw logistieke proces en transport op zoek naar een internationaal transportbedrijf? Een transportbedrijf dat al veel ervaring heeft met transport van en naar het buitenland en al vaker transporten van over de hele wereld heeft verzorgd? Dan kunt u terecht bij internationaal transportbedrijf Sintrex. Sintrex verzorgt dagelijks 24/7 transporten voor vele bedrijven. Ze hebben vestigingen in diverse Europese landen en daarbuiten en kunnen hierdoor snel voor u schakelen. En het contact is altijd in het Nederlands. Ook wel zo fijn!

Wie is Sintrex?

Sintrex bestaat sinds 1989 en heeft al vele jaren ervaring in wereldwijd transport en logistiek. Ondanks dat ze sinds toen enorm gegroeid zijn, is het contact met klanten altijd persoonlijk gebleven. Korte lijnen, snelle communicatie en vooral ook snelle logistieke oplossingen.

Dit Nederlandse bedrijf kan inmiddels voor haar klanten transport en logistieke oplossingen verzorgen over de hele wereld. Zo is spoedtransport één van hun diensten en weten ze nog altijd elke samenwerking persoonlijk te houden. Dat wilt u toch ook?

Logistieke oplossingen

Bent u dus op zoek naar een logistieke partner die u kan ontzorgen in tranporten, douane formaliteiten of anders? Sintrex biedt de volgende logistieke oplossingen en transportdiensten:

  • Wereldwijde transporten;
  • Luchtvracht, zeevracht en landvracht;
  • Stukgoed, deelpartijen en complete ladingen;
  • Exceptioneel transport;
  • Opslag, overslag en distributie;
  • Douane formaliteiten import en export.

Transport naar Engeland? Of liever Duitsland?

Of u nu een betrouwbare partner zoekt die voor u het transport verzorgt naar Engeland of het transport naar Duitsland of Italië; Sintrex is het antwoord. Met vestigingen in Duitsland, Letland, Rusland en Nederland kennen ze haast alle wegen hiertussen op hun duimpje. Maar ook daarbuiten weten ze prima hun weg te vinden van leverancier naar leverancier.

Transport uitbesteden

Bent u benieuwd of ze ook uw transport of gedeeltelijk uw logistieke proces kunnen overnemen? Neem dan gerust contact op, want dat kunnen ze. Zelfs spoedtransporten naar bijvoorbeeld Duitsland zijn geen enkel probleem. Binnen een half uur kan er al een chauffeur voor u klaarstaan om uw lading naar Duitsland te transporteren. Of u nu transport in Engeland aan ze over wilt laten of transport van en naar China. Ze regelen het zeer persoonlijk en prettig voor u.

https://www.sintrex.nl/