Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Quick Step Parket: vloeren die passen bij je levensstijl en interieur

In de wereld van de binnenhuisarchitectuur wordt vloerbedekking vaak de ‘vijfde wand’ genoemd, vanwege de mogelijk dramatische impact op de uitstraling van je interieur. Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke houtlook, zijn parketvloeren een zeer voor de hand liggende keuze. Maar wat moet je nog meer overwegen als je een parketvloer wilt die past bij je levensstijl en design?

Quick Step parketvloeren die passen bij je levensstijl en interieur

Natuurlijk wil je een vloer die niet alleen elegant is, maar ook duurzaam. In de hal en keuken moet je vloer bijvoorbeeld bestand zijn tegen veel voetverkeer. Als je kinderen hebt, moet het slaapkamerparket zo stil mogelijk zijn. En in de woonkamer moet je veel kunnen wonen zonder dat je de vloerplanken om de paar jaar hoeft te behandelen.

Veelzijdig in alle opzichten

Alle Quick Step parketvloeren zijn even duurzaam, stil, stabiel en bestand tegen vervorming. In de verschillende houtsoorten, afwerkingen en kleuren vindt iedereen wel iets wat hij of zij leuk vindt, van zacht en romantisch tot warm en karaktervol, zoals bijvoorbeeld in de Variano collectie.

Grote ontwerpen voor grotere ruimtes

Als je een gevoel van ruimte wilt creëren, kies dan voor lange planken met een duidelijke groef aan de langste kant. De collecties van het Palazzo en Castello geven bijvoorbeeld een gevoel van diepte. In de Imperio-collectie versterken de naden aan de vier zijden van het bord het ruimtelijke effect. Een levendige vloer met een levendig patroon zoals de Villa serie daarentegen brengt de ruimte tot leven en helpt om een kleinere ruimte optisch te vergroten.

Quick Step: Eenvoudig te installeren

Quick Step vloeren zijn niet alleen gemakkelijk te plaatsen, maar dankzij het Uniclic Multifit kliksysteem is het ook nog eens kinderspel om ze te plaatsen. In tegenstelling tot andere houten vloeren hoeft je Quick Step hardhouten vloer niet te worden geplaatst.

https://www.parket-winkel.be