Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte Rotterdam Review

Dit is een review over Opslagruimte Rotterdam. Hoi! Ik ben Esmee en ik heb mijn eigen bedrijf. Ik ben pas een jaar bezig, maar gelukkig gaat het allemaal vrij vlot. Ik handel in verschillende gadgets en telefoon hoesjes. Dit was eerst een leuke hobby, maar inmiddels is dit een beetje uit te hand gelopen. Op dit moment is het mijn fulltime baan en verdien ik er genoeg aan om te kunnen rondlopen. Wel kwam ik op het volgende probleem. Het is lastig om zoveel voorraad op je kamer te hebben. Ik besloot dus op zoek te gaan naar een extra ruimte om dit kwijt te kunnen en daardoor ben ik op zoek gegaan naar een opslagruimte.

Een opslagruimte in Rotterdam

Het was zo makkelijk nog niet om iets te vinden in Rotterdam. Ik mag dan wel een goed lopend bedrijf zijn, ik maak nog niet zoveel winst om hele hoge maandlasten op me te kunnen nemen. Daardoor was het een lange zoektocht tot ik bij Opslagmarkt terecht kwam. Dit bedrijf gaf al vrij veel korting en dat was precies wat ik nodig had. Ik las verder op de website van Opslagmarkt en vond een opslagruimte die perfect voor het bedrijf was. Na contact op te hebben genomen met het bedrijf, kreeg ik allerlei informatie. Ik was al snel verkocht en heb inderdaad de opslagruimte gehuurd. De dag dat ik mijn voorraad naar de ruimte moest verhuizen was een speciale dag in mijn carrière. Ik had namelijk voor het eerst een uitbreiding op mijn studentenbedrijf gedaan en dingen werden eindelijk serieus.

Conclusie Opslagmarkt

Inmiddels heb ik de ruimte al een half jaar. Het bevalt me ontzettend goed. De prijs is nooit omhoog gegaan en alles is goed geregeld. Ook was ik bang dat de locatie misschien vervelend kon zijn, maar het is eigenlijk best wel handig. De ruimte ligt vrij centraal en daardoor is het makkelijk om even langs de opslag te gaan om nieuwe onderdelen te brengen of te halen. Ook ben ik inmiddels naar een grotere ruimte verplaatst. De zaken gaan zo goed dat ik moest verhuizen naar een grotere ruimte. Kortom: erg fijn, aanrader!