Ace Magazine
Image default
Verbouwen

Kunststof kozijnen koop je bij EA-Kunststoftechniek

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Bij EA-Kunststoftechniek via ea-kunststofkozijnen.nl helpen we u graag op weg met uw kozijnen op maat. Alles naar eigen wens indelen? Geen probleem. Uiteindelijk is het aanzicht van de woning grotendeels bepalend voor de waarde ervan, en met perfect gemonteerde kunststof kozijnen is het uiterlijk en daarmee de waarde al flink verhoogd.

U kunt ook kiezen om uw kozijnen te voorzien van een mooi afgewerkte sierlijst, om de uitstraling nog meer te verhogen. Alles is leverbaar in klassieke RAL kleuren, en zowel in klassieke als moderne stijl. De ramen van Schuco zijn voorzien van hoogrendementsglas, 24 mm dik zodat deze perfect isolerend zijn. Dit glas wordt ook wel HR++ glas genoemd. Buiten het feit dat het milieuvriendelijk is, is het ook goed voor uw portemonnee. Daarbij is het glas ook nog eens geluids-isolerend waardoor er minder geluid doordringt naar binnen toe.

Kozijnen in elke soort en maat

Zoals u mag verwachten van een topbedrijf zijn alle mogelijkheden van kunststof kozijnen enorm. De kozijnen kunnen geleverd worden in elke stijl, soort, maat of afmeting.

  • milieuvriendelijk
  • onderhoudsvij
  • energiebesparend
  • topkwaliteit
  • zowel binnen als buiten volledig afgewerkt
  • levering in heel Nederland
  • 20 jaar garantie

Kiest u voor kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek kiest u voor kwaliteit. Niet voor niets geven we 20 jaar garantie. Dat kan alleen als alles op de juiste manier geplaatst en gemonteerd is. Daarbij staan Schuco kozijnen garant voor een langere levensduur dan andere merken. Bezuinigen? Graag, maar niet inleveren op kwaliteit..!!

Onze deskundige monteurs verwijderen vooraf alle houden kozijnen, zodat deze geheel worden vervangen door kunststof. Daarna wordt er afgewerkt, zowel buiten als ook binnen. Ook (brede) vensterbanken horen tot de normale afwerking bij EA-Kunststoftechniek.

Aansluitend wordt alle hang en sluitwerk nogmaals nagekeken, en er kunnen indien gewenst ook horretjes mee geleverd worden. We proberen zoveel mogelijk te letten op isolatie maar ook dat u uw woning goed kunt ventileren. Daarvoor worden roosters in de ramen gemonteerd.

EA-Kunststoftechniek levert ook deuren en schuifpuien

Wist u dat we bij EA-Kunststoftechniek voordeuren in meer dan 300 soorten in ons assortiment hebben? Elke deur kan ook nog eens in elke gewenste kleur worden geleverd. Zo vindt u bij ons altijd een deur passend bij uw woning. En schuifpuien leveren we ook in elke maatvoering. Altijd voorzien van hoog inbraakwerend hang en sluitwerk, want ook daar bezuinigen we niet op.

We werken met gratis advies aan huis. Dit doen we omdat we zo zelf ook vooraf de situatie goed kunnen inschatten, zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. We begrijpen heel goed dat u vooraf goed advies wilt inwinnen. Daarom helpen we u graag bij EA-Kunststoftechniek graag verder.

https://ea-kunststofkozijnen.nl/