Ace Magazine
Image default
Vakantie

Slapen in een boomhut

Als je kinderen hebt, is de kans groot dat ze ooit een boomhut hebben gebouwd. En de kans is ook heel groot dat ze je (regelmatig) vragen of ze in de boomhut mogen blijven slapen. Waarschijnlijk zeg je nee, terwijl je terugdenkt aan vroeger… toen je zélf in de boomhut wilde slapen.

Wat toen niet mocht, kan nu wel. Maak de droom waar en kom in Overijssel lekker een paar nachtjes slapen in een boomhut, bijvoorbeeld op een natuurcamping.

Wanneer je wilt slapen in een boomhut kies je natuurlijk niet zomaar een boomhut uit. Voor jullie geen boomhut met kieren tussen de planken en roestige, kromgeslagen, spijkers. Nee, de boomhut waarin jullie gaan slapen is luxer dan mening vakantiehuisje. En dat met maximale privacy, hoog verheven boven de rest van de wereld.

Slapen in luxe in een boomhut

Kom je in onze provincie slapen in een boomhut, dan slaap je niet op een luchtbed of matje op de vloer, maar in een echt bed, met een heerlijk comfortabel bed. Oh, en we zorgen ook dat de boomhut waarin jullie komen slapen een keuken, sanitair en woonkamer heeft. Die laatste zul je weinig gebruiken, want als je in een boomhut woont, wil je van het uitzicht genieten: je terras, dus!

Slapen in een boomhut is iets wat je waarschijnlijk nooit eerder gedaan hebt. Dat alléén is al genoeg reden om het een keer uit te proberen. Maar kies je voor één van de mogelijkheden die we vermeld hebben op visitoost.nl, dan kies je voor een volwaardige vakantie.

Omdat de boomhut om in te slapen deel uitmaakt van een van de Overijsselse campings en vakantieparken kun je vrij gebruik maken van alle faciliteiten. Dus kom af en toe uit je boomhut naar beneden en duik in het zwembad, eet in het restaurant of laat stuur de kinderen naar een leuke activiteit van het animatieteam.

Een toffe vakantie? Kom naar Overijssel, want hier kun je de boom(hut) in!

Gerelateerde artikelen

Sagunto, een historische badplaats in Valencia

Vakantieaanbiedingen op VakantiePlatform

Maak van jouw vakantie een succes