Ace Magazine
Image default
Vakantie

Gegarandeerd genieten op Camping Le Parage aan de Zuid Hollandse kust

Voor een vakantie op de camping aan de Nederlandse kust zijn er natuurlijk vele campings te vinden. Eentje die er wel echt uitspringt is een camping in Noordwijk genaamd Le Parage. De Franse vertaling van Le Parage is ‘streek achter de duinen’ en dat is letterlijk wat deze camping is. Grenzend aan het natuurgebied ‘Hollands Duin’ is camping Le Parage gestationeerd.

Achter het duin ligt de prachtige Zuid Hollandse kust. Het mooie brede strand Langevelderslag ligt op een kleine afstand van de camping. Dit strand is niet alleen zeer breed, het is er ook nog eens erg rustig. Lekker genieten van een dagje strand met het gezin of familie en in alle ruimte de mooiste zandkastelen bouwen. Of een lekker lange wandeling maken met de hond. Honden zijn het gehele jaar welkom op Langevelderslag, tussen 1 september en 1 juni mogen honden zelfs loslopen. Vanaf strandpaal 73.000 mogen honden zelfs het gehele jaar loslopen. Op het strand Langevelderslag zijn zelfs paarden welkom. Camping Le Parage biedt de mogelijkheid om je paard mee te nemen op vakantie. Op een kleine afstand van de camping ligt manege Langeveld. Deze stal is in het bezit van de eigenaar van camping Le Parage en biedt pensionstallen voor paarden aan. Vanuit de pensionstal loopt u zo met uw paard het mooie bos en duin in. Een leuke route door deze natuur brengt u met uw paard op het strand. Voel al galopperend de vrijheid. Door het ruime strand loopt u niemand in de weg.

Een topvakantie beleeft u bij Sollasi

Oriënteert u uw zoektocht voor een vakantieverblijf op vakantieparken in Noordwijkerhout? Vakantiepark Sollasi is er eentje die wij sterk kunnen aanraden. Dit park is van dezelfde eigenaar als camping Le Parage en manege Langeveld. Voor de volledigheid; er is zelfs nog een camping, namelijk camping Sollasi welke gelegen is naast vakantiepark Sollasi.

Zowel bij de twee campings als bij het vakantiepark zijn de faciliteiten uitstekend te noemen. De staanplekken op de campings zijn ruim en overal is privacy.

Gaat u ook voor een topvakantie bij Sollasi?

https://www.sollasi.nl/