Ace Magazine
Image default
Vakantie

Een vakantie in Dubai

Dubai is een wereldstad en is de hoofdstad van de gelijknamige emiraat. Het is een moderne stad omdat er van de de vroege geschiedenis weinig bewaard is gebleven. Er zijn enkele sporen van de Grieken die hier vroeger geleefd hebben. Het is een rijke stad waar het altijd heel warm is. De stad is in de afgelopen jaren ontdekt door toeristen en daarom ga ik je hierbij vertellen wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten als je naar Dubai op vakantie gaat.

De cultuur & gebruiken
Dubai ligt in een land waar een sterke Arabische cultuur van kracht is en dit uit zich in de regels. Verdovende middelen die in Nederland op de oppium wet staan zijn ten strengste verboden en het is niet mogelijk om alcohol te kopen in de supermarkten. Alcohol wordt vrijwel alleen geschonken in restaurants, clubs en bars. Om hier te mogen drinken moet je een alcohol vergunning aanvragen. Het is in de arabische cultuur daarin tegen wel heel gebruikelijk om de waterpijp te roken. Er zullen verschillende shisha lounges te vinden waar jij je mond kan zetten aan Oduman shisha pijp om vervolgens de heerlijke smaken waterpijp tabak te kunnen ervaren.

Bezienswaardigheden
De stad staat bekend om de welvarende mensen en de plek waar zelfs de politie rond rijd in Ferrari ‘s en Bughatti’s. Hiernaast worden er zwemglijbanen en achtbanen gebouwd op gebouwen. Hiernaast zijn er ook nog prachtige standen waar je lekker op kan ontspannen. De drie beste standen zijn: The Pavilion Marina & Sport club, SHeraton Jumeirah Beach Club en The Quay Club. Waarvan de Pavilion misschien het meest geschikt is voor je vakantie. Het stand is van het Jumeirah Beach Hotel en je moet er wel verblijven om gebruik te mogen maken van het strand. Er zijn veel internationale gasten en je beschikt over een kleine kilometer aan privé strand. 

Er is veel te beleven in Dubai en het is een keer wat anders als een vakantie naar Frankrijk

https://premium-hookahs.nl/