Ace Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Dit zijn de tuinmeubeltrends voor 2018

Het is momenteel nog vroeg in het voorjaar, maar de meeste kunnen niet wachten tot het eerste voorjaarszonnetje weer bij ons is. Om goed voorbereid het nieuwe tuinseizoen in te gaan is het handig om te weten welke trends er dit jaar gelden. Waar vorige jaren de autentieke tuin,meubels het goed deden, lijkt het er nu op dat dit verschuift naar de luxere tuinmeubelen. Wil jij de echte zomer trends voor dit jaar niet missen? Lees dan snel verder!

 

De schommelbank gaat het helemaal maken in 2018

Een tijdje hebben we deze hangbank niet meer gezien in de tuinen, maar in 2018 is hij helemaal terug! De schommelbank is heerlijk om samen met je geliefde te schommelen. Geniet van de wind die door je haren waait en blijf urenlang schommelen op een prachtige zomeravond. Zet een biertje of wijntje binnen handbereik en wilt er niet meer vanaf komen. Je kunt helemaal tot rust komen in een ideale schommelbank. Ook in kleinere tuinen is het perfect mogelijk een schommelbank neer te zetten. Schommelbanken zijn verkrijgbaar is verschillende soorten (en maten, dus ga eens kijken welke bank mooi in jouw tuin past. Ook als je kinderen hebt is een schommelbank fantastisch, ze zullen het geweldig vinden!

De hangstoel is mateloos populair

We zien de hangstoel al verschillende jaren terug in velen tuinen, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Een eivormig hangstoel is perfect om jezelf even terug te trekken. Een hangstoel is gemaakt van zeer stevig gevlochten kunststof draad, en wordt meestal geleverd met een metalen standaard. Ook zijn er hangstoelen verkrijgbaar die geen standaard hebben maar direct aan een plafond, houten balk of stevige boom bevestigd kunnen worden. Dikke lounge kussens zorgen ervoor dat je heerlijk urenlang kunt relaxen. Kies je voor een witte, zwarte of grijze hangstoel? Welke keuze je ook maakt, met de komst van een hangstoel kan jouw zomer niet meer kapot!

Onderhoud tuinmeubelen

Het is van belang om al je tuinmeubelen goed te onderhouden. Goed onderhoud verlengt te levensduur van je tuinmeubelen en bovendien ziet het er verzorgd uit. Vaak zijn tuinmeubelen schoon te maken met een simpel sopje van groene zeep en warm water. In de winter is het aan te raden de tuinmeubelen af te dekken of overdekt op te slaan. Tuinmeubelen kopen kan het hele jaar door, maar alleen nu profiteer je ervan dat alle producten nog ruim op voorraad zijn. Alvast veel lounge plezier gewenst!

 

https://www.heuts.nl/tuinmeubelen/alle-tuinmeubelen/schommelbank