Ace Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Aangebouwde serre

Wanneer je een serre wil laten bouwen heb je de keuze tussen een vrijstaande serre of een aanbouw serre. De aanbouw serre is verbonden met de woning en kun je altijd naartoe lopen ook al is het slecht weer.

Een aanbouw serre is ook meestal overdekt zodat je er ook van kunt genieten als het slecht weer is. Je kunt dan ook altijd gebruik maken van een aanbouw serre wanneer het overdekt is. Zo kun je op een regenachtige ochtend gewoon met een bak koffie lekker in de serre zitten en genieten van het uitzicht over het tuin.

Het is wel wat duurder dan een vrijstaande woning omdat het aangebouwd moet worden aan de woning. Voordat het aanbouw serre kan beginnen moeten er wat dingen aangepast worden aan bestaande constructie van de woning. Hoeveel dit gaat kosten is afhankelijk van wat er allemaal aangepast moet worden. Bij de ene woning is het veel goedkoper om de aanpassingen uit te voeren dan bij de ander.

Je kunt daarom vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien wat het aanbouw serre gaat kosten. Een expert komt dan langs om te kijken wat het allemaal gaat kosten inclusief de aanpassingen aan de woning.

Serbo.nl

Kosten-aanbouw.nl

Serre-prijzen.nl