Ace Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Verhuisdozen huren

Verhuisdozen huren

Wanneer je gaat verhuizen is het kopen van verhuisdozen vaak een van de eerste dingen je planning. Wat veel mensen echter niet weten is dat het kopen van verhuisdozen niet de enige optie is. Het is namelijk veel goedkoper om verhuisdozen te huren in plaats van te kopen. De verhuisdozen huur je variërend van een weekend tot een periode van twee weken. Naast het huren van losse verhuisdozen kun je ook verhuispakketten huren. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de dozen af te halen of te laten bezorgen.

Huurprijs

Een verhuisdoos huren is vaak vele malen goedkoper dan het kopen van verhuisdozen. De prijs is afhankelijk van de huurperiode en het soort verhuisdoos. Daarnaast is het mogelijk om een pakket te bestellen, deze bestaat vaak uit meerdere soorten verhuisdozen voor een vaste prijs. Met name de pakketten zijn vele malen goedkoper dan wanneer je de producten los zou kopen. Deze pakketten bevatten vaak naast verhuisdozen ook verpakkingsmateriaal en benodigdheden. Zo zijn er al complete verhuispakketten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld 15 euro. Het is daarnaast echter belangrijk om rekening te houden met een borg, deze betaal je van te voren. De borg krijg je echter terug indien je de dozen onbeschadigd inlevert.

Systeem

Als je er voor kiest om verhuisdozen te huren is het handig om dit via internet te doen. Het systeem voor het huren van verhuisdozen is erg eenvoudig. Via internet bestel je de gewenste verhuisdozen of het gewenste verhuispakket. Indien je losse dozen bestelt betaal je een vaste prijs per verhuisdoos, inclusief de borg. De dozen worden vervolgens bij je thuis afgeleverd of ze kunnen worden afgehaald. Wanneer je de dozen inlevert hangt af van de huurperiode. Indien je de verhuisdozen onbeschadigd inlevert ontvang je de borg terug. Het voordeel van dit systeem is dat het zeer gemakkelijk is en daarnaast vele malen voordeliger dan het kopen van dozen en materiaal in een reguliere winkel.

http://www.verhuisdozensale.nl