Ace Magazine
Image default
Onderwijs

Samenvattingen kopen en verkopen

Samenvattingen kopen en verkopen

Een samenvatting is een beknopt overzicht van een publicatie. Samenvattingen worden vooral gebruikt door scholieren en studenten om de lesstof op een snelle manier door te nemen. Meestal wordt een samenvatting een dag voor het examen doorgenomen op moment dat er geen tijd meer is om het hele boek door te nemen. De studenten proberen nog net een voldoende te scoren. Als ze het examen halen dan zijn ze de lesstof relatief snel weer vergeten, waardoor het een inefficiënte manier van leren betreft volgens deskundigen.

 

Samenvattingen kopen

Er zijn verschillende websites actief waar samenvattingen gekocht kunnen worden. Samenvattingen kopen gebeurt al erg lang en begon in het verleden via Studentsonly of andere websites, daarnaast zijn er ook veel studentenverenigingen die samenvattingen aanbieden. Vandaag de dag is het ook mogelijk om samenvattingen via online marktplaatsen aan te bieden zoals Kennisdelen of Stuvia.

 

Samenvattingen verkopen

Bij platforms als KennisDelen is het mogelijk om een document aan te bieden en er geld voor te vragen. Dit stelt een student in de gelegenheid om wat bij te verdienen met het studeren. Een mooie gelegenheid om te studeren :-).

Werkwijze samenvattingen verkopen

Samenvattingen verkopen is ongeveer 5 jaar geleden begonnen bij Stuvia en er zijn vervolgens een aantal platforms gevolgd. De voordeligste aanbieder is KennisDelen en is een snel groeiende website. Een samenvatting verkopen is een fluitje van een cent, waardoor het weinig extra tijd kost om mee te doen. Schrijf een document van een volledig studieboek, vervolgens maak je een profiel aan op de website. Daarna upload je het document op de website, gevolgd door de gegevens zoals het ISBN, de schrijver en de naam van het boek. Binnen enkele minuten wordt het document op de website getoond en kan direct door kopers gekocht worden. Het kopen van de documenten is zeer eenvoudig en kan gedaan worden via Ideal, Paypal, 0900 of andere veel gebruikte betaalmethodes. De samenvatting wordt direct na betaling via e-mail aan de koper verzonden.

 

Examen geslaagd?

Heb jij veel gehad aan de samenvattingen en geslaagd voor het examen?

Succes met leren en de examens!

 

https://www.samenvattingenverkopen.nl/