Ace Magazine
Image default
Onderwijs

Goede cursus Engels

Op zoek naar een goede cursus Engels voor je werknemers? Dan hoef je niet langer meer verder te zoeken. DNA languages Den Haag verzorgd verschillende cursussen en trainingen voor jouw bedrijf. Zij verzorgen groepscursussen op maat maar ook individuele, financiële en juridische cursussen. Daarnaast zijn er ook Engelse cursussen mogelijk voor HR-managers en corporate Engelse cursussen. 

Cursus Engels spreken 

Wil je ervoor zorgen dat jouw werknemers zelfverzekerder zijn wanneer zij Engels moeten spreken of schrijven? Bijvoorbeeld bij het opstellen van een Engelse e-mail of het voeren van een Engels telefoongesprek; dan kan een training bij DNA languages een uitkomst bieden. Ook wanneer het lastig is om te schakelen tussen Nederlands en Engels kunnen zij daarbij helpen. De taalcursus die gegeven wordt, wordt op aanvraag voor je ontwikkelt.

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/

Deze is dan ook perfect afgestemd op het juiste vakgebied en de behoeftes. Voorafgaand wordt er een intakeformulier ingevuld zodat de trainer het programma samen kan stellen en jij kunt gaan oefenen met materialen en situaties die voor jou herkenbaar zijn. Alle vaardigheden komen hierbij voorbij te weten: spreken, schrijven, lezen en luisteren tenzij er wordt aangegeven dat één van de vaardigheden niet nodig is. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de culturele verschillen, grammatica, woordenschat en Dunglish. 

Waarom DNA languages? 

Bij DNA zijn de cursussen altijd speciaal op jouw wensen afgestemd. Of dit nou is omdat je tot een bepaald niveau wilt leren, de vaardigheden wilt verbeteren of krachtiger wilt overkomen tijdens een vergadering of telefoongesprek; het kan allemaal. Ook bieden zij privélessen aan naast de groepscursussen voor bedrijven. Alle Engelse docenten zijn native speakers met genoeg ervaring en een professionele maar ook informele instelling. De groepscursussen worden overigens altijd aan kleine groepen tegelijk gegeven van vier tot maximaal acht studenten zodat er altijd voldoende aandacht is voor de studenten.

 

DNA languages

Neuhuyskade 32,

2596 XL Den Haag

070-5121246

info@dnalanguages.nl

 

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/