Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Een goed onderhouden plat dak gaat veel langer mee

Wanneer uw woning is uitgerust met een plat dak is goed dakonderhoud zeker aan te raden. De dakbedekking van een plat dak is meestal van bitumen. Bitumen wordt ook wel teer genoemd en is een mengsel van diverse koolwaterstoffen die in ruwe aardolie voorkomen. Bij hoge temperaturen neemt de vloeibaarheid van bitumen toe. Hierdoor zal de bitumen dakbedekking in de zomer zachter worden. In de winter, met temperaturen onder de 15 graden, wordt bitumen juist harder en kan de bedekking wat makkelijker versplinteren.

Omdat bitumen dus best wel wat te verduren heeft door de weersomstandigheden is het geen overbodige luxe uw platte dak twee keer per jaar, het beste in het voorjaar en het najaar, te laten onderhouden door een dakdekkersbedrijf. Aan te raden is een dakdekkersbedrijf in de arm te nemen met verstand en kennis van platte daken. De Dakmakers is een dakdekkersbedrijf met zeer veel kennis van zaken en enorm veel ervaring. Al meer dan 35 jaar gaan onze mensen platte daken op om deze te onderhouden, repareren en renoveren. Buiten de enorme ervaring van onze mensen is iedereen ook nog eens goed opgeleid en gecertificeerd. Veilig werken en kwaliteit leveren staat bij ons op nummer 1. Met de Dakmakers weet u zeker dat u met een professionele partij te maken heeft!

Snelle dak reparatie nodig? Bel de dakmakers

Is er aan uw platte dak een dak reparatie nodig bel dan snel met de Dakmakers! Hoe sneller u ons laat langskomen, hoe minder groot de kans is op grote schade. Wanneer de dakbedekking bijvoorbeeld niet meer goed aansluit op bepaalde plekken of er zijn scheurtjes ontstaan in de dakbedekking, is er kans op lekkage. Een lekkage is natuurlijk uiterst vervelend, afhankelijk van de grootte kunt u hier grote schade van hebben. Wanneer wij langskomen zullen we het hele dak grondig inspecteren. Elke millimeter van het dak wordt nagelopen, zodat we zeker weten dat we niks zullen missen. Uiteraard wordt de schade meteen verholpen.

https://www.dakmakers.nl/