Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Upgrade je iPhone

Een iPhone is al leuk opzich maar nog leuker als je deze kan uitbreiden met verschillende accessoires. Maar hoe werkt dit nou precies? Kan je zomaar ieder accessoire aansluiten?

Kan ik elk accessoire aansluiten?

De meeste accessoires zoals AirPod cases, screencovers en Watch bandjes moeten exact de maat van je Apple product hebben. Daarnaast heeft Apple sinds een aantal jaar iPhones meer met AUX-aansluiting uitgebracht. Wat betekent dat je niet zomaar iedere headphone kunt aansluiten.

Kies de juiste maat

Mocht je niet precies weten welk model je hebt dan google even de website van Apple. Deze beschikt over een uitgebreide pagina waar ieder model wordt getoond dat ooit is gemaakt. Inclusief foto’s, identificerende kenmerken en serienummers. Dus mocht je niet weten welk AirPodhoesje bij jouw AirPods kijk dit dan even goed na.

Bestaat er een risico bij externe accessoires ?

Nee zeker niet. Hoewel Apple je graag wilt laten denken dat hoesjes, headphones of schermbeschermers die niet van hen zijn je telefoon kapot maken is dit natuurlijk niet waar. Ze kunnen prima samen met je geliefde iPhone. Als je toch liever super voorzichtig wilt zijn kun je natuurlijk ook al deze producten verkrijgen in de Apple winkels. Deze beschikken allemaal over een goedkeuring.

De enige uitzondering op dit verhaal zijn opladers. Hiervan is bekend dat deze het risico van ontploffing of kortsluiting met zich meebrengen. Ja, die van jou waarschijnlijk niet, maar het is niet de moeite waard om het te overwegen. Koop deze gewoon in de Apple store en je bent er zeker van dat je een kwalitatief en veilig product heb dat gekeurd is.

 

iPhone accessoires

Maar goed, we waren hier natuurlijk voor de accessoires. Hieronder een overzicht van volgens ons de musthaves om je collectie compleet te maken.

AirPods

Hoewel elke headphone met Bluetooth goed samenwerkt met je iPhone, zijn de eigen AirPods toch een betere match. Ze koppelen direct aan je telefoon, de batterij gaat lekker lang mee en ze werken perfect. Ja, ze zijn duur. En ja, er zijn dus ook andere headphones met goede muziek kwaliteit. Maar de manier waarop ze samenwerken met je iPhone en Apple Watch is het geld absoluut waard.

 

Natuurlijk koop je gelijk een AirPodhoesje die past bij jouw smaak en stijl. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prints.

Apple Watch

Deze kan ook niet in de lijst ontbreken. Via je Watch je whatsapp checken of dat telefoontje opnemen, je spotify bedienen, zien of je voldoende gesport hebt gezet gister en natuurlijk om de tijd te zien. Er zijn varianten van deze smartwatches die minder kosten op de markt maar net als de AirPods werkt de Apple Watch zo goed met iPhone dat het zonde zou zijn een ander model om je pols te hebben.

Voor welk accessoire ga jij je zakgeld opzij zetten?

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

ontdek jouw kleuren met een kleuranalyse

The Ideal of Sweden

Goedkope horloges sale is voor iedereen betaalbaar