Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Ontwerp zelf de vetste truien!

We gaan richting de winter, dat betekent dat de truien weer uit de kast komen. Ben jij je eigen collectie ook beu? Of is het gewoon weer tijd voor wat nieuws? Dan kun je natuurlijk naar de winkel gaan voor een trui die iedereen heeft. Niet echt uniek toch? Het kan anders en ik leg je uit hoe.

Op www.bedrukt.nl vind je de grootste internet kledingdrukkerij van Nederland. Als sinds 2002 worden hier de mooiste sweaters professioneel bedrukt. Het allerleukste is dat je gewoon zelf je ontwerp kunt maken op een trui naar keuze. Op de website staan verschillende sweaters, met of zonder capuchon in vele kleuren. Je kiest er een en gaat deze vervolgens eenvoudig zelf van een bedrukking voorzien. Gewoon met je tablet of laptop.

Je kunt truien bedrukken met leuke teksten die je zelf hebt verzonnen. Je kiest welke lettertypes er bedrukt moeten worden, welke kleur en waar op de trui het moet komen te staan. Het begint allemaal met een blanco trui en jij doet de rest, lekker toch? Heb je een mooie foto gemaakt onlangs? Geen probleem hoor, die kun je gewoon uploaden en plaatsen op de trui. Zo worden niet alleen je teksten bedrukt, maar ook je foto wordt bedrukt op de sweater.

Ondernemers kunnen nog een stapje verder gaan in het creatieve proces bij Bedrukt.nl. Heb je een mooi bedrijfslogo? Upload deze, plaats hem op een hoodie en moet je eens zien hoe gaaf dat is om een professioneel bedrukte trui met logo te hebben. En je ontwerpt het allemaal zelf in een handomdraai.

Wil jij nu zelf ook eens kijken hoe leuk het is om zelf een trui te ontwerpen en te laten bedrukken? Bezoek dan de website www.bedrukt.nl. Hier staat meer dan alleen truien, genoeg om een middagje mee zoet te zijn. En… maak er iets moois van!

https://www.bedrukt.nl/