Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

  • november 3, 2020
  • 0 comments

Wil jij hoger op in Google komen? Dat kan!

Er komen veel dingen bij kijken en linkbuilding speelt daar ook een belangrijke rol in. Dus wil jij linkbuilding uitbesteden maar weet jij niet precies wat dit inhoudt? Lees dan deze blog verder. Maar wat is linkbuilding eigenlijk? Met linkbuilding verzamel je eigenlijk zo veel mogelijk links zodat google jouw website als een kwalitatieve website ziet en zij dus met het huidige algoritme jouw website hogerop in google zetten. Je bouwt als het ware autoriteit op. Waardevolle links kosten wel veel moeite. Een linkje op een startpagina zetten is minder waard omdat dit makkelijker is maar wil je echt een waardevolle kwalitatieve link? Dan doe je een linkruil met een website die in dezelfde branche zit met een relevante website. Maar linkbuilding wordt niet in een dag opgebouwd. Het kost tijd. Link voor link bouw je het op. Maar wat moet ik mij voorstellen bij linkbuilding?

–        Blogs plaatsen op websites van anderen

–        Startpagina’s om een backlink vragen

–        Links ruilen met relevante partners

Linkbuilding is dus een proces dat veel tijd vergt. Gelukkig zijn er genoeg teams die gespecialiseerd zijn in SEO optimalisatie dus ook linkbuilding!

 

 

Zelf linkbuilding doen of linkbuilding uitbesteden?

Zelf aan linkbuilding doen klinkt natuurlijk veel voordeliger maar is dat wel zo verstandig? Eigenlijk is het niet super verstandig om zelf aan linkbuilding te doen omdat de bots van google hedendaags super goed zijn en gelijk kunnen detecteren dat er opeens super veel groei plaatsvindt in een linkprofiel. Google wil natuurlijk niet dat dit gebeurd omdat het niet organisch is. Daarom wordt dit bestraft door de website lager in de zoekresultaten te zetten. En het kan lang duren voordat je weer hersteld van een google ‘penalty’. Het is dus verstandig om het door een specialist te laten doen. Dus wil jij meer weten over linkbuilding uitbesteden? Neem dan een kijkje op deze blog over linkbuilding uitbesteden.

https://www.brandmerck.nl/zoekmachine-optimalisatie/linkbuilding/