Ace Magazine
Image default
Kinderen

Boos op de schoolfotograaf

Schoolfoto’s… We kennen het allemaal. Je stuurt je kind in zijn of haar beste outfit naar school. Mooie kleren aan en de haren gedaan. Nog even benadrukken dat ze moeten lachen en niet de tong uit mogen steken en dan maar hopen dat er een mooie foto wordt geknipt. In Australië is een moeder van een achtjarige jongen zich dan ook kapot geschrokken toen ze de schoolfoto van haar zoon zag.

Op de foto bij de school fotograaf

Hij staat vrolijk en met een stralende lach op de foto. In eerste instantie lijkt er ook helemaal niks aan de hand met de foto die is gemaakt bij de school fotograaf. Toen Angela, de moeder van de jongen in kwestie, de foto van haar zoontje zag keek ze vol ongeloof toe. Wat bleek? De schoolfoto van haar zoon was gefotoshopt! Zijn melktanden, die er in de voorgaande maanden stuk voor stuk uitgevallen waren, zijn op de foto er weer terug opgeplakt. De gaten in het gebit van het jongetje waren allemaal opgevuld.

Uitzonderlijk

Gelukkig is dit een, tot nu toe bekend, opzichzelfstaand verhaal. Je hoeft niet bang te zijn dat de schoolfoto van jouw kind de volgende keer gefotoshopt gaat worden tot het ‘perfecte plaatje’. Schoolfoto’s zijn doorgaans een hartstikke leuke herinnering voor zowel jezelf als voor je kind. Want zeg nou eerlijk, is er iets nostalgischer dan het terugkijken van je oude schoolfoto’s?  

https://www.schoolfoto.nl/

Gerelateerde artikelen

Schoolfotograaf prijzen

Hulpmiddelen voor mensen met ASS

De beste luiers