Ben je op zoek naar een wasbare zwemluier voor je baby? Zoek dan niet verder..

Ben je op zoek naar een wasbare zwemluier voor je baby? Zoek dan niet verder..

  • mei 24, 2020
  • 0 comments

Ben je die wegwerp luiers ook zo zat en ben je op zoek naar een duurzame zwemluier? Dan ben je bij Bumsies.nl aan het juiste adres. Via deze webshop kun je diverse wasbare zwemluiers bestellen in allerlei verschillende printjes. 

De wasbare zwemluiers van Bumsies

 

Het grote voordeel van deze zwemluier is dat de luier, middels de drukknoopjes aan de voorkant van de luier, precies op maat gemaakt kan worden voor jouw kleintje. Zo kun je deze al gebruiken vanaf het eerst moment dat je kindje mag gaan zwemmen. Let er wel op dat je baby de eerste vaccinatie heeft gehad voordat je met hem / haar naar het openbare zwembad gaat. Deze 1e vaccinatie krijgt je baby meestal al rond de 2 maanden. Vanaf deze periode kun je de wasbare zwemluier al gaan gebruiken. De uitwasbare zwemluiers van Bumsies zijn te gebruiken voor kinderen tot 15 kilo. Zo gaat de luier dus een hele periode mee. Bij de wegwerp zwemluiers is dit niet het geval waardoor het uiteindelijk een stuk voordeliger is voor de portomonnee om wasbaar te gaan gebruiken. 

Een wasbare zwemluier vangt, net als een wegwerp luier, alleen de ontlasting op. Het is dus verstandig om de zwemluier pas op het zwembad aan te trekken omdat het geen urine zal absorberen. Na gebruik dien je de zwemluier af te spoelen met koud water en eventuele ontlastig weg te gooien. Vervolgens kun je deze ophangen aan bijvoorbeeld een waslijn om te drogen. De zwemluiers hebben een snelle droogtijd dus voor je het weet is deze weer her te gebruiken. Is de zwemluier vies geworden? Dan kun je deze gewoon in de wasmachine gooien. Denk er wel aan dat je ze binnenstebuiten wast en niet hoger dan 30 graden. De wasbare zwemluiers mogen wel in de droger maar dan slijten ze wel sneller. Je kunt ze het beste ophangen en natuurlijk laten drogen. Heb je vlekken? Hang ze dan in de zon. De zon werkt namelijk verblekend waardoor vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wil je meer weten? Ga dan naar Bumsies.nl. 

Ook wasbare luiers verkrijgbaar op Bumsies.nl! 

Naast de uitwasbare zwemluiers, kun je op deze webshop van Bumsies ook terecht voor wasbare luiers. Net als bij de zwemluiers, kun je wasbare luiers gewoon weer hergebruiken. Dit is beter voor het milieu maar uiteindelijk ook beter voor je portomonnee. Heeft je kindje bij wegwerp luiers vaak last van rode billetjes? Ook dan zijn wasbare luiers dé oplossing voor je kindje. 

 

https://bumsies.nl/wasbare-zwemluiers/