Ace Magazine
Image default
Horeca

Disposables, handig en steeds duurzamer.

Time flies, het is weer januari, wat betekent dat het sinterklaasfeest, de kerstviering en alle borrels en speeches geweest zijn. Een nieuw jaar staat voor de deur. Laten we dat jaar goed beginnen door de mooiste disposables en verpakkingen voor je op een rijtje te zetten. Alles om je toekomstige borrels, speeches, feesten of etentjes makkelijk en toch stijlvol aan te kleden. Van plastic champagneglazen tot duurzame suikerrietborden met houten bestek. Start het jaar goed met de producten van PackagingDirect

Champagneglazen in diverse formaten!

Champagne is een heerlijk mousserende wijn die wordt geproduceerd in meerdere variëteiten, o.a. in het Franse gebied Champagne. De rosé, maar vooral de witte champagne is het bekendst. De heerlijke drank komt prima tot z’n recht in mooie, sierlijke champagneglazen. Bij PackagingDirect zijn de plastic champagneglazen in kleur en glashelder te bestellen; met of zonder bedrukking. Het maakt elke gelegenheid extra feestelijk. Bestel ze in wit, glashelder of zilver en bedruk ze met het logo van je bedrijf of vereniging. Geeft elk feestelijk moment extra cachet!

Veilige plastic glazen

Zin in een gezellige borrel met collega’s, vrienden of clubleden, maar dan niet van echt glas. Onze plastic bierbekers en stijlvolle longdrink-, borrel- of wijnglazen zijn dé perfecte oplossing. In diverse formaten en allemaal met een prettig drinkcomfort. En uit oogpunt van veiligheid en gemak genieten ze de voorkeur boven echt glas, zeker als ze ook nog eens gemaakt zijn van gerecycled PET. Wat dat is wel zo duurzaam. In onze webshop DisposbleDirect vind je een uitgebreid assortiment plastic glazen gemaakt van 100% gerecycled PET.  

Smoothiebekers

Ben je in de stemming voor wat lekkers? Zo’n heerlijke, fruitige smoothie gaat er altijd wel in. Kies je recepten, mix en binnen een paar minuten is het genieten! Maar wat als je nu je smoothie snel mee wilt nemen? Dan zijn de glasheldere smoothie bekers van DisposableDirect een uitkomst. Deze bekers zijn bij uitstek geschikt voor het serveren van verse smoothies to go. Altijd en overal een perfect tussendoortje, bijvoorbeeld zo’n stoere pumpkin spice smoothie. In PET bekers wordt dat gezonde drankje ook nog eens prachtig gepresenteerd! Maar je kunt ze ook laten bedrukken in je eigen huisstijl of met eigen logo. Ook leverbaar in 100% gerecycled PET (PET360). In drie formaten en je hebt ze binnen zo’n 3 weken na akkoord artwork in huis. 

Onze eigen koffiebekers

Koffie, thee en water drinken we het hele jaar door, daarom onze twee toppers in het zonnetje. De Koffiebekers New Beans, Silvano en Kraft, beide 180cc. Stevige, eigentijdse bekers voor alle warme en koude dranken. Lekken nooit, en mogen dus op geen kantoor ontbreken! De webshops van PackagingDirect hebben we meerdere bio bekers in het assortiment. Zo heeft KoffiebekerDirect twee formaten uit voorraad leverbaar, waaronder de Dandelion serie. Deze koffiebekers zijn leverbaar in 5 kleuren (assorti) en gemaakt van FSC gecertificeerd papier, met aan de binnenkant een duurzaam bioplastic laagje (PLA). Deze PLA coating wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen (bijvoorbeeld maïs). Hierdoor kan de beker volledig worden afgebroken in een industriële omgeving (norm EN 13432). 

 

https://www.packagingdirect.nl/