Ace Magazine
Image default
Haartransplantatie

Hoe verloopt mijn haartransplantatie

Het laten uitvoeren van een haartransplantatie is iets waartoe je niet van de ene op de andere dag besluit. Bij The Private Hairclinic staan we voor kwaliteit en transparantie. Daarom vertellen we je alles over het proces tijdens je verblijf in Turkije. We doen dit dag voor dag, zodat je precies weet waar je voor kiest.

Haartransplantatie behandeling van dag tot dag

Dag 1: Op de eerste dag staat alles in het kader van kennismaken. Tijdens het kennismakingsconsult nemen we ruim de tijd om je alles te vertellen wat je moet weten. Als je met vragen zit, geven we hier uitgebreid en rustig antwoord op. Ook kijken we of je nog persoonlijke wensen hebt die we kunnen vervullen.

Vervolgens bespreken we op kantoor de algemene gang van zaken. Denk hierbij aan het bepalen van de datum voor de haartransplantatie, vragen over de betaling en wat de stappen zijn op de operatiedag zelf.

Dag 2: Op dag twee volgt een aanvullend consult met de medisch specialist. Tijdens dit consult tekenen we de gewenste haarlijn af op je hoofd. Vervolgens ga je naar de kliniek, waar je een lokale verdoving krijgt en de behandeling begint. Deze behandeling duurt 6-8 uur, waarna je door je privéchauffeur weer naar het hotel wordt gebracht.

Dag 3 t/m 7-10: The Private Hair Clinic werkt met de modernste apparatuur. Daardoor blijft het wondgebied klein. Maar toch heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen. Daarvoor is nu tijd. Tijdens check-up controles wordt je hoofdhuid extra verzorgd en leggen we je uit dat het 14 dagen duurt voordat je haar vast zit, tot die tijd moet je je haar op een andere manier wassen. Ook dit leggen we je uit.

Na een maand: Ongeveer een maand na de ingreep vallen de geïmplanteerde haren uit. Dat hoort zo en is dus geen reden tot schrik. Daarna beginnen de haren opnieuw te groeien. Na ongeveer 4 maanden zie je het resultaat elke maand verbeteren.

Na zes maanden: Het resultaat van de behandeling is duidelijk zichtbaar. Na 12 maanden is het volledige effect van je haartransplantatie bereikt.

Vertaler en persoonlijk consulente

Bij alle consulten is een deskundige vertaler aanwezig. We begrijpen echter dat er heel veel op je af komt en dat je -zelfs de beste vertaling- soms wat tijd nodig hebt om alles te begrijpen. Vaak komen vragen pas na het consult bij je op. Daarom wordt je tijdens het hele traject bijgestaan door een persoonlijk consulente. Deze is ten allen tijde beschikbaar als je vragen hebt.

Alle tijd

Sommige dingen moet je de tijd gunnen. Bij The Private Hair Clinic vinden we dat dit ook geldt voor een haartransplantatie. Daarom nemen we bij elk consult uitgebreid de tijd.

https://theprivatehairclinic.nl/