Ace Magazine
Image default
Woningen

Deskundige begeleiding bij het kopen van een huis

Voor de meesten van ons is het kopen van een huis een hele operatie. Zelfs als je al eerder een huis hebt gekocht, is de kans groot dat je iets over het hoofd ziet. Het zijn niet alleen de juridische formaliteiten, maar ook voordat je besluit een bod uit te brengen komt er al een hoop op je af. Daarom is het zinvol om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Deze weet precies hoe de hazen lopen en kan je (kostbare) fouten besparen.

De aankoopmakelaar helpt je van begin tot eind

De aankoopmakelaar is vanaf het begin betrokken bij jouw zoektocht naar het ideale huis. Het begint al met het in kaart brengen van de wensen. Als je dit niet op gestructureerde wijze doet, kun je zomaar verliefd worden op een huis, waarvan later blijkt dat het bepaalde eigenschappen mist die je wél heel belangrijk vindt. En als je eenmaal weet wat je wilt, moet je het nog maar zien te vinden.

Het beoordelen van de bouwkundige staat van een woning is ook een vak apart. Als er scheuren in de muren zitten, zul je dat als leek nog wel herkennen, maar weet jij hoe het fundament er bij ligt, of heb jij inzicht in de kwaliteit van het houtwerk?

Het onderhandelingsproces is voor jou als (potentiële) koper een mijnenveld. Jij wilt het huis immers graag hebben, je ziet jezelf er al in wonen. Maar emoties kunnen het zakelijke proces in de weg staan. Daarom zal de aankoopmakelaar de onderhandelingen namens jou voeren. Hierbij houdt hij zich natuurlijk aan jouw instructies, al zal hij je wel van gedegen advies voorzien.

Als het bod eenmaal aanvaardt is, zorgt de makelaar ervoor dat al het papierwerk wordt geregeld. De stappen die je zelf moet zetten kan hij je op heldere en toegankelijke wijze uitleggen. Ook vergezelt hij je naar de notaris, totdat uiteindelijk de sleutels overgedragen worden.

Bolck Makelaardij, de aankoopspecialist voor Zevenaar en omgeving

Een aankoopmakelaar neemt je veel zorgen uit handen. Ben je op zoek naar een woning in Zevenaar en omstreken, kies dan voor Bolck Makelaardij. Met ruim 25 jaar ervaring kent deze makelaar de woningmarkt als geen ander. Doordat Bolck Makelaardij ook NVM-gecertificeerd taxateur is weet je dat je bij de aankoop van je eigen huis in Zevenaar nooit een te hoge prijs betaalt.

Overweeg je Bolck Makelaardij in te schakelen? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Onder het genot van een kop koffie (en eventueel nog eentje) gaan we na waar je behoefte aan hebt. We helpen je graag.

https://www.bolckmakelaardij.nl/