Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Your choice catering Lelystad

Your Choice Catering Lelystad

Wanneer je als particulier een privéfeest wilt organiseren, is het handig om een cateringbedrijf in te huren. Voor iedere gelegenheid staat Your Choice catering voor jou klaar. Het maakt niet uit welk budget je hebt, er is op alles berekent. Je kunt de arrangementen aanpassen naar je eigen wens en smaak. Zowel bij jou thuis of op locatie kan dit bedrijf je gehele feest van een culinaire kwaliteitsbarbecue voorzien. Daar hoort natuurlijk een passend assortiment aan dranken bij. Onderstaand lees je wat de mogelijkheden zijn en welke voordelige prijzen daaraan verbonden zijn.

 

Buffetten

De keuze voor een buffet is een kwestie van smaak. Er is keuze uit vier themabuffetten: Caribisch, Thais, Mexicaans en Indonesisch voor slechts 19,75 per persoon. Echter ook Europese buffetten vallen onder de mogelijkheden. Een Frans, Italiaans of Spaans buffet kunt u al vanaf 30 euro per persoon boeken. Voor kleinere budgetten zijn er de koude buffetten, het lunch buffet of het tapas buffet. Het servies en bestek zijn bij de arrangementen inbegrepen. Bovendien is je buffet aan te vullen met een ijscokar of dessertbuffet. De opmaak van de tafels worden volledig verzorgd door Your Choice Catering Lelystad. Origineel is het walking dinner, waarbij de gasten op hun eigen plaats worden bediend. De kleinere hapjes zorgen ervoor dat iedereen staand kan dineren.

 

Barbecue

Je kunt zelf kiezen of je iemand inhuurt die het vlees en de vis verzorgt, of dat je zelf aan de slag gaat als grillmaster. De barbecues zijn zowel op kolen als op gas aan te leveren. Het standaard barbecue arrangement is slechts 13,50 per persoon en bevat salades, sausjes en vier soorten vlees. Het arrangement barbecue extra voegt daar de spareribs en zalm aan toe en kost 17,50 per persoon. Barbecue de luxe kent luxere vlees- en vissoorten en extra salades en kost 24,50 per persoon. Als afsluiter kunt u ook een toetje aan de barbecue toevoegen. Partytenten en koelkasten kunnen tevens bij de barbecue geleverd worden.

 

Drank

Zonder borrel geen feest. Daarom biedt Your Choice Catering Lelystad jou een uitgebreid assortiment aan drank aan om je buffet of barbecue mee aan te vullen. Voor een event van drie uur rekenen ze een vaststaande prijs van 7,50 per persoon voor zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. Op aanvraag kunt u ook voor buitenlands gedestilleerde dranken kiezen. Wanneer je je feest wilt openen met een glaasje champagne, krijg je prosecco van het huis als je gebruik maakt van het drankenarrangement.

http://www.lelystad-catering.nl/huwelijk.html