Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Een tattoo ketting kopen

Tattoo kettingen zijn weer helemaal terug! Deze leuke en vooral modieuze trend is weer helemaal terug van weggeweest en staat geweldig bij ongeveer elke outfit die je je maar kunt bedenken. Tattoo kettingen waren enorm populair n de jaren 90 en zoals we wel vaker zien komen bepaalde rages weer gewoon terug en kunnen we er weer van alles leuks mee doen. Het leuke van dit accessoire is dat je het kunt combineren met zoveel verschillende dingen en het zit echt heerlijk. Door het elastiek en de zachte stof kan je het de hele dag heerlijk dragen en zal het nooit irritant worden zoals sommige kettingen of accessoires wel worden. Ook is het een geweldig item om als cadeau te geven en zo kunnen jij en je vriendinnen samen mee kunnen doen met de nieuwste mode rage.

Choker ketting

Een tattoo ketting kan ook bekend staan als een choker ketting. Toen deze in de jaren 90 heel erg in waren, was dat de naam die toen gebruikt werd. De naam choker is Engels en omdat de ketting zo strak om de nek zit, had het toen die naam gekregen. Door die naam leek het altijd een beetje alsof het niet comfortabel zou zitten maar niets is minder waar. Tattoo kettingen kunnen echt heerlijk zitten.

Tattoo ketting is een wat modernere naam en is ook goed van toepassing omdat het net zo dicht op de huid zit als een tattoo. Als je mee wilt doen met deze nieuwe mode rage bestel er dan snel één.

Plaats een bestelling bij Tattookettingen!

 

Heeft u een keuze uit onze Tattoo – kettingen kunnen maken? Plaats uw bestelling en uw bestelling wordt razendsnel verzonden en voor de zeer lage prijs van 1 euro. Bij Tattookettingen heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Retourneren is bij ons ook heel gemakkelijk.

 

 

http://www.tattookettingen.nl