Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Wijnproeverijen

Belangrijk om te genieten

Genieten is belangrijk in het leven, of dit nu het arbeidsleven is of het ‘normale’ leven. Dat verstaan wij als cateringbedrijf maar al te goed. Wij van Your Choice Catering dragen dit gevoel uit in de diensten die wij leveren en daarom willen wij ook een zo breed mogelijk aanbod hebben om u te laten genieten. Wanneer het op eten en drinken aankomt zijn er uiteraard veel verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. U kunt ervoor kiezen om een heerlijk buffet te laten serveren of aan tafel bediend te worden. Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden die wij allemaal met u kunnen bespreken. Maar er is er eentje die bijzonder is, die uitzonderlijk is vanwege de luxe en ontspanning. Dat zijn namelijk de wijnproeverijen die wij organiseren, speciaal voor grotere groepen.

 

Tot de verbeelding spreken

De wijnen van over de hele wereld spreken natuurlijk tot de verbeelding. U heeft vast wel eens een heerlijke Franse Bordeaux gedronken of zo’n scherp zachte witte wijn uit Zuid Afrika. Wij kunnen deze uiteraard voor u inslaan en als onderdeel van een groot evenement de wijnproeverij houden. De reden dat we het in deze variant hebben gegoten is omdat wijn niet standaard in ons assortiment zit. Er moet dus een commercieel karakter verbonden worden aan deze wijnproeverijen. Mocht u bijvoorbeeld een groot feest geven, als particulier of werkgever, dan kunnen wij dus een wijnproeverij binnen het evenement organiseren. Deze wijnen kunt u uiteraard zelf selecteren in overleg met ons.

 

Perfecte wijnen

Zo kunnen wij een wijn selecteren die perfect past bij het door u opgestelde diner. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat een sommelier u alles komt vertellen wat u maar wilt weten over de wijnen. Wij gaan hierbij wat dieper in op de wijn en vertellen u alles wat u maar wilt weten. Zo ervaart u de wijn op een uitzonderlijke en andere manier dan wanneer u simpelweg een glas leeg drinkt. En dat is natuurlijk maar de helft van de lol. We nemen u mee op reis door de wereld van wijnen en zo leert u ook nog eens op een leuke en ontspannen manier over de kunst van het wijn maken. De sommelier is daarnaast ook zeer sterk onderlegt in de kennis van wijnen en zal u precies kunnen vertellen waarop te letten wanneer u de wijnen gaat proeven.

 

Meer dan het gebruikelijke

Omdat wijn uiteraard niet zomaar alleen komt bestaat er ook de mogelijkheid om een wijn- en spijsavond te organiseren. Hierbij zullen wij u doen ervaren hoe wijn het beste te combineren is met verschillende spijzen. Wij hebben hierbij drie assortimenten samen gesteld, die u op onze website kunt bekijken. Heerlijk om eens met een grote groep te doen als naborrel na een lange week hard werken. Of wanneer u met familie en vrienden een groots feest wilt geven. Het kan allemaal voor u geregeld worden en wij nemen de zorgen graag uit uw handen. Zo heeft u altijd een evenement waar u van zult genieten en waar u zich als de koning te rijk zult voelen.