Meer energie met de goedkope detox kuur

Meer energie met de goedkope detox kuur

  • augustus 5, 2020
  • 0 comments

Als je merkt dat je niet meer zoveel energie hebt in je lichaam dan is het misschien wel tijd om een goedkope detox kuur te gaan volgen. Je kan te kampen hebben met overgewicht of je hebt gewoon te veel eten en drinken tot je genomen dat geen gezonde ingrediënten bevatten. Je wilt je lichaam weer even helemaal resetten en reinigen van alles wat er in is gestopt dat niet goed is voor de gezondheid. Met de goedkope detox kuur kan je dit  bewerkstelligen en wordt er bijgedragen aan je doel van een gezonder leven. Je zal door middel van de goedkope detox kuur alle afvalstoffen uit je lichaam laten verwijderen en hiermee maak je het mogelijk een gezonder leven tegemoet te gaan. 

Hoelang?

De goedkope detox kuur bestaat uit een aantal sappen per dag. Je drinkt er een als ontbijt rond een uur of 8 à 9 in de morgen. Daarna drink je er een rond een uur of 1 à 2 in de middag en daarna drink je rond 6 à 7 uur in de avond nog een sapje. De goedkope detox kuur kost niet veel geld en is ook nog eens goed voor je gezondheid. De tijden worden van tevoren voor je vastgesteld, omdat er op die tijden het beste resultaat kan worden geboekt. Het is natuurlijk afhankelijk van je eigen leven, maar dit zijn richtlijnen die worden gegeven om het meeste uit de goedkope detox kuur te halen en een effectief resultaat te bereiken. 

Fruit en groente

Met de goedkope detox kuur krijg je alles binnen wat je op een dag nodig hebt. Er zitten 2 stuks fruit in verwerkt, minimaal 200 gram aan groente en daarnaast ook eiwitten en gezonde vetten die je nodig hebt. Denk aan eieren en avocado als gezonde voeding in de sappen. Je drinkt dus 3 keer per dag een sapje van de goedkope detox kuur en dit doe je gedurende een aantal dagen, afhankelijk van je eigen doel en motivatie.