Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Gordijn nodig? Ga voor houten jaloezieën!

Een gordijn is in iedere kamer een essentieel onderdeel. Zonder een mooi gordijn voelt een ruimte minder compleet en mist het een stukje sfeer. Ben jij nog op zoek naar het perfecte gordijn voor jouw ruimte of is jouw huidige gordijn aan vervanging toe? Overweeg dan het aanschaffen van houten jaloezieën. Deze brengen ontzettend veel sfeer in een ruimte en zijn ook nog eens zeer praktisch. Wil je meer weten over houten jaloezieën? Wij vertellen je hier graag meer over in deze blog.

Functioneel

Niet alleen zien houten jaloezieën er prachtig uit dankzij hun natuurlijke look, ook is dit soort gordijn ontzettend praktisch. Je kunt namelijk zelf eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en de doorkijk bepalen. Houten jaloezieën zijn gemaakt van diverse lamellen. Deze kun je eenvoudig verstellen waardoor je de lamellen in de juiste stand kan zetten. Op deze manier bepaal jij hoeveel licht de ruimte in komt en hoe goed er van buiten naar binnen kan worden gekeken. Ideaal wanneer je aan een straat woont waar het soms wat drukker is. Houten jaloezieën passen in ieder interieur, van landelijk tot modern. De houten jaloezieën creëren een natuurlijke en warme sfeer in jouw ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een woonkamer of een keuken! 

Op zoek naar iets anders?

Sluiten houten jaloezieën niet helemaal aan bij jouw smaak? Maar spreekt het zelf bepalen van de lichtinval en doorkijk jou wel aan? Dan is een goed alternatief het duo rolgordijn. Met het duo rolgordijn bepaal jij, net als bij houten jaloezieën, zelf hoeveel lichtinval en doorkijk de kamer heeft. Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen die je van elkaar kunt laten bewegen. Daarnaast zijn er ook duo rolgordijnen die jouw ruimte compleet kunnen verduisteren. Ideaal voor in de slaapkamer.

Online een gordijn bestellen

Ben jij er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan eens het aanbod van Raamdecoratie.com. Zij hebben een uitgebreid assortiment met diverse soorten gordijnen. Bij ieder gordijn leggen zij de voor- en nadelen uit. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van deze partij. Zij helpen je graag verder en kunnen je van persoonlijk advies voorzien.

 

https://www.raamdecoratie.com/

Gerelateerde artikelen

Verschillende gitaar feitjes die jij nog niet wist!

Waar moet u aan denken bij het onderhouden van zwembadwater?

Hippe gellak nagels