Acemag

Losse thee kopen: 100% natuurlijk en duurzaam

Wil jij losse thee kopen? Dan ben jij bij Leafty aan het juiste adres. Leafty.nl is een webshop waar je eenvoudig losse thee online kunt bestellen en kiezen uit verschillende theeën. Alle theeën zijn rechtstreeks geïmporteerd vanaf de plantages uit India. Hierdoor zitten er geen groothandelaren of importeurs meer tussen en krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun thee. Daarnaast zijn alle theeën 100% natuurlijk & biologisch.

Verse thee

Alle theeën van Leafty zijn vers en komen van plantages uit India. De theeën komen rechtstreeks van de theeboer waardoor er een eerlijke prijs gerekend wordt voor klanten en de theeboer er een eerlijke prijs aan overhoudt. De theeën worden zorgvuldig verpakt in India en rechtstreeks naar Nederland verstuurd, zo blijft de kwaliteit van de thee optimaal. De verpakkingen zijn zo gemaakt dat de thee een beetje lucht krijgt, maar niet teveel, zodat deze niet uitdroogt.

Losse thee kopen bij Leafty

Bij Leafty heb je de keuze uit 40 gram of 60 gram losse thee. Uit de 40 gram thee krijg je ongeveer 20 kopjes en uit de 60 gram 30 kopjes overheerlijke thee. Afhankelijk van wat voor thee drinker jij bent kun je kiezen uit een van de twee opties. Leafty heeft een ruim aanbod aan theeën, zo kun je kiezen uit verschillende zwarte theeën, groene theeën, kruidenthee, witte theeën oolong theeën & chai theeën. Wanneer je het fijner vind om maandelijks verse thee te ontvangen kun je ook een abonnement afsluiten bij Leafty. Dan ontvang je maandelijks de gewenste theeën in je brievenbus, helemaal vers. en direct te gebruiken! Ga naar www.leafty.nl voor meer informatie en bekijk de losse theeën.