Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

De cateraar in Dordrecht

Dordrecht cateraar

 

Dordrecht cateraar is de samenwerkingspartner als het gaat om het verzorgen van de catering op je feest of etentje. Of het nu een etentjes is voor een kleine groep of dat je een groot feest geeft. Voor beide kun je terecht bij Dordrecht cateraar. Ook voor alle zakelijke events kun je Dordrecht cateraar inschakelen. Dordrecht cateraar levert een totaal pakket wat op maat gemaakt is.

 

Op hun website http://www.dordrechtcatering.nl/ kun je overzicht vinden van al hun diensten. Dordrecht cateraar bediend zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Dordrecht cateraar heeft al 25 jaar ervaring in het vak en weet precies wat een klant wil.

 

Op het gebied van eten is zoveel mogelijk waardoor je als klant altijd wel iets vind wat bij jou en jouw feest past. Je hebt een ruime keuze uit een receptie, verschillende buffetten en diners of zelfs een barbecue.

 

Bij de receptie kun je kiezen uit verschillende hapjes en drankjes die aan je gasten worden geserveerd. Wil het iets uitgebreider dan kun je beter voor een buffet kiezen. Dordrecht cateraar heeft veel verschillende buffetten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze koude buffetten en warme buffetten. Wil je toch iets specialer dan kun je misschien voor een tapasbuffet kiezen. Daarnaast zijn er tal van themabuffetten die je samen met Dordrecht cateraar kunt samenstellen.

 

Ben je niet zo van de recepties of buffetten en hen je liever een diner? Dan heeft Dordrecht de mogelijkheid om voor een walkin dinner te kiezen of een private dinner. Een private dinner is erg exclusief waarbij een privé kok in huiselijke sferen een maaltijd voorbereid en daarbij je ook meeneemt in de wereld van zijn kookkunsten.

 

Ook op het gebied van drank heeft Dordrecht Cateraar ware kenners in dienst die je van alles kunnen vertellen over wijn. Je kunt zelfs een wijnproeverij als activiteit op je feest krijgen. Met een echte sommelier ga je verschillende wijnen proeven en wordt je door de sommelier op de hoogte gebracht van alles wat je over de wijn moet weten.

 

Voor de zakelijke etentjes of bedrijfsfeesten kun je ook bij Dordrecht Cateraar aankloppen. Ook voor de zakenlunches kunnen ze je prima lunches leveren die voldoen aan je wensen. Wil je voor je vaste vergaderingen exclusieve lunches of ben je op zoek naar een vaste bedrijfscateraar? Neem contact op met Dordrecht cateraar en wellicht komen zij voortaan je lunches verzorgen.