Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Catering Haarlem steekt er boven uit !

Catering Haarlem steekt er qua service met kop en schouders boven uit

Als je op zoek bent naar een cateraar voor je evenement, dan wil je zeker weten dat alles goed geregeld wordt. Je gaat vaak maar eenmalig met dit cateringbedrijf in zee en daarom wil je eigenlijk zekerheid dat het gewoon goed geregeld is. Omdat het niet zo is dat je dit cateringbedrijf veel vaker gaat gebruiken, is de keuze voor een cateringbedrijf vaak gebaseerd op één gegeven en dat is vaak de prijs. Echter is het tegenwoordig niet moeilijk om ervaringsverhalen van eerdere klanten te lezen. Catering Haarlem scoort hierop zeer goed. Ze staan bekend om hun service en klanttevredenheid. Elke klant komt uit de samenwerking met een zeer prettige ervaring en dat is erg goed en prettig voor het bedrijf, maar dit zegt ook iets voor komende klanten. Zij zullen dus sowieso een fijne samenwerking tegemoet gaan met Haarlem catering.

 

Hoe komt het dat Haarlem catering zo hoog scoort op service?

Bij Haarlem catering staan een aantal dingen hoog in het vaandel. Zo werken ze bij catering Haarlem nooit met vaste formats voor catering. Sterker nog, alles gaat in samenspraak met de klant. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat je altijd een feest of evenement krijgt dat precies is naar jouw wensen. Daarnaast heeft het in hun ogen weinig zin om te werken met vaste formats, de klanten die zij hebben, hebben namelijk altijd wel ideeën over een feest of evenement en in hun ogen moeten deze hoe dan ook verwerkt worden in het plan. Als het dan iets meer werk is voor de catering op om papier te krijgen hoe de avond zal verlopen, dan geeft dat niet. De wens van de klant staat altijd centraal.

 

Wat biedt catering Haarlem verder aan?

Verder heeft catering Haarlem een paar andere dingen hoog in het vaandel staan. Zo is er veel aandacht voor de klant in de vorm van gesprekken en afspraken. Vaak wordt in een aantal gesprekken bepaald wat de wensen zijn en hoe deze vorm zullen worden gegeven door zowel de catering als de klant. Ook wordt qua budget altijd veel ruimte gelaten voor afspraken, zodat er niet sprake is van een hoge rekening achteraf. Hier is catering Haarlem ook zeer open over, zodat men nooit voor een verrassing komt te staan.

http://www.cateringservicehaarlem.nl/walking-dinners.html