All you can eat Japanse sushi | Blue Sakura

All you can eat Japanse sushi | Blue Sakura

  • augustus 28, 2017
  • 0 comments

All you can eat verse sushi bij Blue Sakura

Sushi fannaten opgelet. Japans restaurant Blue Sakura heeft het concept naar een hoger niveau gebracht. Blue Sakura is een succesvol franchise formule met inmiddels 2 vestigingen in Nederland. Begonnen in Enschede, is het restaurant nu ook al een paar jaar in Zwolle te bewonderen en in de nabij toekomst komt daar Hengelo (ov) zelfs bij. Wat maakt Blue Sakura zo anders? Blue Sakura is vanaf het begin duidelijk geweest. Gasten kunnen voor een vast bedrag per persoon kennismaken met de Japanse keuken. Honderden traditionele Japanse sushi gerechten en andere warme gerechten worden vers bereid door top sushi koks, iedere dag weer! De schappelijke tarieven zijn bedoeld zodat jong en oud kan proeven hoe vers bereide sushi smaakt. Door het in een modern jasje te steken, voelt iedereen zich welkom om heerlijk te lunchen of dineren voor een schappelijk bedrag. Het bestelproces bijvoorbeeld, is volledig digitaal en super makkelijk. Iedere tafel krijgt 1 tablet met daarop een digitale menukaart. Bestellen gaat simpelweg door je gerechten te kiezen (max. 5 per persoon, per ronde) en vervolgens de bestelling af te ronden. Binnen de kortste keren verschijnt een medewerker uit de bediening bij de tafel met door jou gekozen gerechten. Simpel toch? Kom dus langs in één van onze vestigingen en ervaar hoe leuk het kan zijn om sushi te eten.

Het gezelligste Japanse sushi restaurant in Enschede

Enschede is een bruisende stad met meer dan 160.000 inwoners. Het is een stad met veel cultuur, natuur en een high tech campus van de universiteit van Twente. Het centrum , de oude markt, staat symbool voor gezelligheid en sfeer dankzij de vele soorten terrasjes die rondom de oude kerk staan opgesteld. Blue Sakura Enschede is de enige sushi restaurant op de oude markt. Het pand is sinds de opening geheel vernieuwd met een extra groot (verwarmd) terras. Met in totaal meer dan 300 zitplekken kun je heel goed vertoeven en genieten van meer dan 100 traditionele Japanse gerechten tijdens een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant op de oude markt in Enschede. Met een modern restaurant en een betaalbare all you can eat concept kunt u voor één vast bedrag per persoon kennismaken met de Japanse keuken op een eigentijdse wijze. Iedere tafel ontvangt een tablet waarop u de bestellingen kunt doorgeven. Per ronde kunt u 5 gerechten kiezen per persoon. Bent u als tafel klaar met kiezen, dan drukt u simpelweg op ‘bestelling plaatsen’. Onze medewerkers komen vervolgens de gekozen gerechten bij u aan tafel brengen. Uit eten in Enschede op een simpele, leuke en toegankelijke manier!

De sushi verademing voor regio Zwolle

Er ontbrak iets aan de stad Zwolle. Een authentiek Japans restaurant waar échte verse sushi gegeten kan worden. Dat is gelukkig nu verleden tijd. En waar beter dan midden in het centrum, in een voormalig kerkgebouw. Ja je leest het goed. De kerk aan het Bethlehemkerkplein is omgetoverd tot een modern Japans sushi restaurant. Een absolute must om eens te bezoeken als je in Zwolle bent! Met ons unieke all you can eat concept kun je voor een vast tarief kennis te maken met honderden heerlijke koude en warme traditionele Japanse Sushi gerechten. Na Enschede is Zwolle onze 2e vestiging dat is geopend in Nederland en daar zwijn we erg trots op.

Binnenkort ook sushi in Hengelo

Houd onze website in de gaten, want binnenkort zal ook in Hengelo(ov) Blue Sakura haar deuren openen.

https://www.bluesakura.nl/