Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Ga voor je eigen eet bestel website!

Je eigen eet bestel website!

Sushi fannaten opgelet. Japans restaurant Blue Sakura heeft het concept naar een hoger niveau gebracht. Blue Sakura is een succesvol franchise formule met inmiddels 2 vestigingen in Nederland. Begonnen in Enschede, is het restaurant nu ook al een paar jaar in Zwolle te bewonderen en in de nabij toekomst komt daar Hengelo (ov) zelfs bij. Wat maakt Blue Sakura zo anders? Blue Sakura is vanaf het begin duidelijk geweest. Gasten kunnen voor een vast bedrag per persoon kennismaken met de Japanse keuken. Honderden traditionele Japanse sushi gerechten en andere warme gerechten worden vers bereid door top sushi koks, iedere dag weer! De schappelijke tarieven zijn bedoeld zodat jong en oud kan proeven hoe vers bereide sushi smaakt. Door het in een modern jasje te steken, voelt iedereen zich welkom om heerlijk te lunchen of dineren voor een schappelijk bedrag. Het bestelproces bijvoorbeeld, is volledig digitaal en super makkelijk. Iedere tafel krijgt 1 tablet met daarop een digitale menukaart. Bestellen gaat simpelweg door je gerechten te kiezen (max. 5 per persoon, per ronde) en vervolgens de bestelling af te ronden. Binnen de kortste keren verschijnt een medewerker uit de bediening bij de tafel met door jou gekozen gerechten. Simpel toch?

De reden waarom het allemaal zo gemakkelijk kan is mede door onze website. Deze is ontwikkeld door Crossmedia House in Enschede naar volle tevredenheid. Door een eigen restaurant website te hebben mét een eigen online bestelsysteem zijn we niet meer afhankelijk van tussenpersonen en bezorgdiensten en dat bespaart ons duizenden euro’s op jaarbasis!

 

Zo ook voor het gezelligste Japanse sushi restaurant in Enschede

Enschede is een bruisende stad met meer dan 160.000 inwoners. Het is een stad met veel cultuur, natuur en een high tech campus van de universiteit van Twente. Het centrum , de oude markt, staat symbool voor gezelligheid en sfeer dankzij de vele soorten terrasjes die rondom de oude kerk staan opgesteld. Blue Sakura Enschede is de enige sushi restaurant op de oude markt. Het pand is sinds de opening geheel vernieuwd met een extra groot (verwarmd) terras. Met in totaal meer dan 300 zitplekken kun je heel goed vertoeven en genieten van meer dan 100 traditionele Japanse gerechten tijdens een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant op de oude markt in Enschede. Met een modern restaurant en een betaalbare woocommerce webshop met all you can eat concept kunt u voor één vast bedrag per persoon kennismaken met de Japanse keuken op een eigentijdse wijze. Iedere tafel ontvangt een tablet waarop u de bestellingen kunt doorgeven. Per ronde kunt u 5 gerechten kiezen per persoon. Bent u als tafel klaar met kiezen, dan drukt u simpelweg op ‘bestelling plaatsen’. Onze medewerkers komen vervolgens de gekozen gerechten bij u aan tafel brengen. Uit eten in Enschede op een simpele, leuke en toegankelijke manier!

De sushi verademing voor regio Zwolle

Er ontbrak iets aan de stad Zwolle. Een authentiek Japans restaurant waar échte verse sushi gegeten kan worden. Dat is gelukkig nu verleden tijd. En waar beter dan midden in het centrum, in een voormalig kerkgebouw. Ja je leest het goed. De kerk aan het Bethlehemkerkplein is omgetoverd tot een modern Japans sushi restaurant. Een absolute must om eens te bezoeken als je in Zwolle bent! Met ons unieke all you can eat concept kun je voor een vast tarief kennis te maken met honderden heerlijke koude en warme traditionele Japanse Sushi gerechten. Na Enschede is Zwolle onze 2e vestiging dat is geopend in Nederland en daar zwijn we erg trots op.

Start ook je eigen sushi website bij Crossmedia House

Ben je horeca ondernemer en wil je volledig onafhankelijk een eigen eet bestel website? Klopt dan aan bij het team van Crossmedia House. Zij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van websites en kunnen een perfect bestel- en reserveer website ontwikkelen integreren met:

  • klantenaccount
  • betaalsysteem met iDeal, ApplePay, Creditcard
  • eenvoudig zelf te beheren bestelsysteem
  • postcode check en verzendopties naar keuze

https://www.crossmediahouse.nl/

Gerelateerde artikelen

Bier proeven in Breda

Geld Besparen bij de Coop

Pak lekker uit deze feestdagen