Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

5 Tips Voor Je Wekelijkse Boodschappen

De wekelijkse boodschappen doen is een hele klus. Niet alleen moet je je huis uit, naar de winkel en tassen in- en uitladen, het kost ook nog eens bakken met geld! Heb je een leuk gezin met een partner en een paar kinderen, dan wordt het alleen maar erger…

Maar, lekker eten hoeft niet duur te zijn en het hoeft ook geen hele klus te zijn om de boodschappen in huis te halen. Dit gaan we in dit artikel bewijzen!

 

Tip #1 – Houd de folders in de gaten

Bekijk de folders voor de beste aanbiedingen! Veel van deze folders staan ook online op websites zoals Folderbode, zoals de Coop folder en de Plus folder. Dit scheelt je papier, scheelt je geld en maakt het nog makkelijker om overal even snel de supermarktfolders te bekijken.

Laten we eerlijk zijn, wie houd nou niet van geld besparen en meer gemak bij het boodschappen doen…

 

Tip #2 – Het boodschappenlijstje

Maak een lijstje!

Dit is dan wel heel voor de hand liggend, maar het oud en vertrouwde boodschappenlijstje wordt nog niet zo vaak gebruikt als wij allemaal denken. Schrijf het op een papiertje of zet het in je telefoon zodat je het niet vergeet!

Je kan het beter opschrijven dan nog een keer terug moeten.

 

Tip #3 – Bestel gewoon online

Doe je boodschappen gewoon lekker online! Bij supermarkten zoals de AlbertHein kan je in heel Nederland je boodschappen online bestellen. Dit brengen ze dan tot je deur en je hoeft er dus niet voor te rijden of sjouwen!

Dat scheelt moeite, maar maakt het ook makkelijk om de beste aanbiedingen te vinden. Alles staat gewoon overzichtelijk op de website!

 

Tip #4 – plan je route

Ga je dan toch zelf naar de winkel, denk dan even na voordat je door de winkel gaat lopen. Door alle gangpaden af te lopen en je lijtje goed in de gaten te houden zorg je ervoor dat je niet 10x op en neer moet. Je zal altijd wel wat vergeten, maar er even bij stilstaan scheelt toch al snel 5-10 minuten.

 

Tip #5 – Koop meer in

Zeker als iets in de aanbieding is kan het waard zijn om extra pakken in te kopen. Wekelijks veranderen de aanbiedingen, dus is het goed om extra in te slaan wanneer iets toch een paar dubbeltjes goedkoper is. De diepvies is een goede optie om extra pakken van bepaalde producten in op te slaan.

Dat scheelt geld maar zorgt er ook voor dat je een mooi voorraadje hebt!

 

 

Boodschappen doen is een hele klus, maar het kan ook best leuk zijn. Door er even bij stil te staan en onze tips te volgen kan je al snel tijd en geld besparen op je boodschappen. Niks is leuker dan dat natuurlijk!

 

 

https://folderbode.nl/plus/