Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Laptophoezen, beschermend en stijlvol

Iedereen kent natuurlijk wel laptophoezen, de handige omhulsels waar je je laptop in kunt steken en die je overal mee naar toe kunt nemen. Als je een laptop los in de tas doet kan deze beschadigd raken en komt er zeker wel stof of eventuele kruimels of andere rommel tussen.

Met een handige laptophoes heb je hier geen last van en kun je nog veel langer van je mooie laptop genieten. Nou is bekend dat er fraaie zwarte laptophoezen te krijgen zijn, maar wist je dat deze ook te koop zijn met allerlei leuke kleuren en printen?

Daardoor beschermt de laptophoes niet alleen, maar ziet het er ook nog eens fraai uit. Er zijn erg veel verschillende printen verkrijgbaar. Een Leuke design 14 inch laptophoes kopen kun je doen bij Sleevy, waar op dit moment alleen al 78 verschillende prints verkrijgbaar zijn voor 14 inch laptophoezen.

De meest unieke laptophoezen en sleeves van Nederland vind je hier terug, met afbeeldingen van de natuur, kunstwerken, patronen of wat jij ook maar op je laptophoes wil hebben.

Naast deze unieke designs kun je ook verwachten dat deze hoezen van de hoogste kwaliteit zijn. Alle hoezen zijn gemaakt van elastisch materiaal zodat de hoes perfect om de laptop heen past. Door middel van een ritssluiting is de laptophoes eenvoudig dicht te maken en komt er geen stof of viezigheid tussen je laptop terecht.

Wil je zelf ook je laptop zo goed mogelijk beschermen tijdens het reizen en er ook nog eens leuk uitzien? Kijk dan snel naar deze leuke hoezen en sleeves!