Ace Magazine
Image default
Dieren

Jouw hond of kat verzekeren

Wil je zeker weten dat jouw hond of kat goed verzekerd is? Dat kan door een verzekering af te sluiten bij Dierenverzekering.nl. Onaangename verrassingen wat betreft de kosten voor hoge rekeningen zijn niet meer aan de orde. Het is mogelijk om je  hond of kat bijvoorbeeld te verzekeren voor castratie en sterilisatie en voor de heupen en de elle bogen. Het is nooit fijn als er iets gebeurt met je huisdier en in die tijd is het belangrijk dat je niet teveel andere zorgen aan je hoofd hebt. Stress over geld of over rekeningen die betaald moeten worden is niet wat je op dat moment nodig hebt en gelukkig bestaat daarvoor een oplossing. De verzekering vergoedt een groot deel van de hoge rekeningkosten.

Je huisdier nog nooit zo goed verzekerd

 

Een degelijke honden-of kattenverzekering is erg belangrijk als je thuis een hond of kat hebt. Bij het verzekeren van jouw hond of kat,  heb je recht op een uitgebreide basisdekking. Daarin kun je de belangrijkste zorg voor jouw huisdier terugvinden. Als eigenaar mag je zelf bepalen hoe hoog de vergoeding wordt die de dierenverzekering voor jou betaalt. Het is mogelijk om te kiezen tussen het laten vergoeden van 50%, 70% of 80% van de factuur. Hoe lager de premie, hoe meer je zelf betaalt en dit geldt ook andersom. Daarnaast kun je zelf je eigen risico bepalen en aangeven. De mogelijkheden daarbij zijn 0 euro, 50 euro, 100 euro of 150 euro. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager de maandpremie.

Kies zelf jouw ideale pakket

 

Er zijn drie mogelijkheden, namelijk het Basispakket, het Pluspakket en het Toppakket. Bij het Basispakket wordt 50% van je factuur vergoedt en ontvang je jaarlijks een maximale vergoeding van 1500 euro per jaar, bij het Pluspakket wordt 70% van je factuur vergoedt en ontvang je jaarlijks een maximale vergoeding van 3000 euro en bij het Toppakket kan je 80% van je factuur laten vergoeden en heb je recht op een maximale vergoeding van 5000 euro per jaar. Ook is het mogelijk om nog te kiezen voor aanvullende verzekeringen zoals een verzekering voor het gebit en een reisverzekering.